EkonomiGündem

Ankaralı vatandaşlar için destek duyurusu: Kartlara aylık 330 TL yüklenecek!

Ankaralı vatandaşları ilgilendiren bir destek açıklaması geldi. Yen bir destek kararı alındı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerine destek veriyor. Dar gelirli ailelere yönelik yapılan destek miktarı ise 330 TL olarak gerçekleşecek. Buna göre, verilen destek Başkent Kart’a yüklenecek.

Ankara’da dar gelirli aileler için harekete geçildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamaları için kantin desteği veriliyor. Kantin desteği aylık 300 TL olarak Başkent Kart’a yüklenecek. Destek projesinin detayları açıklandı.

KARTLARA 330 TL YÜKLENİYOR

Ankara’da dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik kantin desteği sağlanıyor. Proje kapsamında pilot bölge olarak seçilen Altındağ ve Mamak’ta yaşayan 14 bin ilkokul öğrencisinin ailelerinin Başkent Kartı’na aylık olarak 330 TL’lik destek tutarı yükleniyor.

BAŞKAN YAVAŞ’TAN AÇIKLAMA

14 bin ilkokul öğrencisine sağlanan kantin desteği ile ilgili sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “En çılgın projemiz, çocuklarımız… İlk etapta 14 bin ilkokul öğrencimize sunduğumuz aylık 330 TL’lik kantin desteğimizi kısa bir süre içerisinde toplam 60 bin evladımıza sunacağız. Tüm çocuklarımız yeterli beslendiği zaman başımızı yastığa huzurla koyacağız” ifadelerini kullandı.