Gündemİzmir Haberleri

İzmir Konak’ta kadın cinayeti: Çocuğunun gözü önünde öldürüldü!

İzmir’in Konak ilçesinde kadın cinayeti… Boşanma aşamasındaki kadın, eşi tarafından çocuğunun gözü önünde öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olayın ardından eşini öldüren şahıs teslim oldu.

Olay, saat 10.30 sıralarından İzmir’in Konak ilçesinde Zeytinlik Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, K.K., çocuğuyla evden çıkan boşanma aşamasındaki eşi Recibe Koluman’ın peşine düştü. Bir süre sonra K.K., belinden çıkardığı tabancayla yanına yaklaştığı Koluman’ın başına 4 el ateş etti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Vurulan kadın kanlar içinde yere yığılırken K.K. kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Koluman’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Recibe Koluman’ın cansız bedeni polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.K.K., olaydan bir süre sonra Boğaziçi Polis Merkezi’ne gidip, teslim oldu. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.