Gündem

Genç Parti İzmir Milletvekili Adayı Avukat Metin Altmışkara’dan umut dolu vaatler! 10 bin Euro vatandaşlık parası, 1000 Euro asgari ücret ve depremzedelere müstakil konut…

Genç Parti’nin İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Avukat Metin Altmışkara seçim vaatlerini sıraladı. Vatandaşların yaşam standartlarını yükseltecek birbirinden güzel projelerle gündeme gelen Altmışkara’nın açıklamaları büyük ilgi gördü. Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan’ın avukatı ve parti sözcüsü Avukat Metin Altmışkara’nın seçim vaatleri vatandaşları heyecanlandırdı.

18 YAŞINDAN BÜYÜKLERE VATANDAŞLIK PARASI VERECEĞİZ

Milletvekilleri seçimlerinde Genç Parti de yer alıyor. Genç Parti’nin vatandaşlarımıza sunacağı hizmetlerden biri de 10 bin Euro vatandaşlık parasıdır. Bu para, 18 yaşını doldurmuş doğuştan Türk vatandaşı olan herkesin yararlanabileceği bir ödemedir. 14 Mayıs seçimlerinde Avukat Metin Altmışkara olarak beni Meclis’e seçerek vatandaşlık parası imkanına da “Evet” demiş olacaksınız. Bu para Cumhuriyetimizin 100. yaş günü olan 29 Ekim 2023 tarihinde şartları taşıyan tüm vatandaşlarımızın hesabına yatacak. Her aileye 18 yaşından büyük kişi sayısına göre tek seferde kişi başı 10 bin Euro ödeme yapacağız.

11 İLDEKİ DEPREM MAĞDURLARINA MÜSTAKİL EV YAPACAĞIZ

Depremde büyük kayıp yaşamış olan vatandaşlarımızın yaralarını saracağız. Deprem sonrası çaresiz kalan kardeşlerim, 200 Milyar Euro’luk bütçe ayırarak sizin konut sorunlarınıza kesin çözüm sunacağım. Bu parayla 11 ilde dünya standartlarında müstakil evlerle yeniden oturulacak konutlar inşa edeceğim. Deprem mağduru kardeşlerim, Cem Uzan’ı ve Genç Parti’yi Meclis’e gönderirseniz 200 Milyar Euro’luk sözümü tutacağım.

ÇİFTÇİYE KÖYLÜYE 100 MİLYAR EURO DESTEK VERECEĞİZ

Geçimini topraktan sağlayan çiftçime, köylüme benzeri görülmemiş bir destek sağlayacağım. 20 senede sizi din imanla kandırıp sizden ne aldılarsa daha fazlası olan hakkınızı size teslim edeceğim. Tarım ve hayvancılığı ayağa kaldırmak için çiftçiye 100 milyar Euro destek sağlayacağım.

HITECH İLE GENÇLERİN GELECEĞİNİ KURTARACAĞIZ

Hitech Angel Investors yani melek yatırımcılar ile bu ülkenin perişan olmuş gençlerine yeniden umut olacağız. Bu kapsamda Robotx, siliconships ve yapay zeka gibi yenilikçi teknolojileri uygulanabilir hale getireceğiz. Hitech projesi için 100 Milyar Euro yatırım ayrıdık. Genç Parti’yi Meclis’e gönderip, gençlere yeni iş ve istihdam olanakları sağlamak senin elinde.

ASGARİ ÜCRETİ EURO’YA SABİTLEYECEĞİZ

Asgari ücret Euro’ya endekslenecek ve 1000 Euro olacak. Son 20 senede bozulan adaletten mağdur olan suçlulara genel af çıkaracağız. Temel özgürlük ve haklar kapsamında içkiden ÖTV kalkacak gençlere daha güzel bir gelecek için Avukat Metin Altmışkara ve Genç Parti’yi Meclis’e gönderin After Parti’yi başlatın.