Aydın HaberleriGündem

Aydın’da korku dolu anlar: 2 kişi yaralandı!

Aydın’da korku dolu anlar yaşandı. Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’un kardeşi Aydın Çondur ile kuzeni İbrahim Becerik, silahlı saldırıya uğradı. Tarlada pamuk ekimi sırasında silahlı saldırıya uğrayan kişiler bacaklarından yaralandılar. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADILAR

Korkutan olay, saat 16.00 sıralarında Resiköy Mahallesi yakınlarında tarlada meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’un kardeşi Aydın Çondur ve kuzeni İbrahim Becerik, traktörle kendi arazilerinde pamuk ekimi yaptıkları sırada yanlarına yaklaşan bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Çıkan 3 kurşun Çondur ve Becerik’in bacaklarına isabet etti.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan saldırgan ise jandarma ekipleri tarafından Reisköy’de tabancasıyla birlikte yakalandı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, şüphelinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.