Magazin

MFÖ grubunun usta ismi Özkan Uğur’un eşinden çıkan habere isyan: Sizi bulacağım!

MFÖ grubunun usta ismi Özkan Uğur’un yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Lenf kanserini yenen Uğur’un yoğun bakımda tedavisi devam ederken, hakkında sosyal medyada öldü haberleri çıkarttılar. Aysun Aslan Uğur, dün akşam sosyal medyada “Özkan Uğur öldü” şeklinde çıkan haberlere tepki gösterdi. Öte yandan Bakan Koca’dan da açıklama geldi.

Yoğun bakımda tedavi gören Özkan Uğur’un sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Tedavisi devam eden Özkan Uğur’un eşi Aysun Uğur, ünlü şarkıcı hakkında ‘öldü’ söylentisini çıkaranlara “Sizi bulacağım ve dava edeceğim” diyerek sitem etti.

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçının sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından, “Ünlü sanatçımız Özkan Uğur’un tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor. Durumuyla ilgili olumlu gelişme haberlerini en kısa sürede verebilmeyi temenni ediyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun diyorum” açıklamasını yaptı.

Aysun Aslan Uğur, dün akşam sosyal medyada “Özkan Uğur öldü” şeklinde çıkan haberlere tepki göstererek şunları kaydetti:

“Özkan Uğur ölmedi, yaşıyor. Sadece ‘tık’ almak uğruna milyonlarca insanı üzen, ağlatan şerefsizler… Bu haberi yapan ve de yayan her kimseniz sizi bulacağım ve dava edeceğim. Yakında görüşeceğiz.”