GündemMagazin

Madonna’dan hayranlarına güzel haber: Taburcu edildi!

Dünyanın efsane sanatçısı Madonna geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılarak hayranlarını korkutmuştu. Güzel sanatçı ile ilgili son durum gelişmesi aktarıldı. Madonna’nın yoğun bakımdan sonra taburcu olduğu ve bakımına evde devam edileceği öğrenildi.

Bu güzel haberin ardından TMZ’den kötü haber geldi. TMZ geçtiği haberde “Madonna hastaneden taburcu edildiğinden beri kontrolsüz bir şekilde kusuyor ve enfeksiyon hala vücudunu kasıp kavuruyor” yorumunda bulundu.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

New York’ta fenalaştıktan sonra ağır bir bakteriyel enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan Madonna hastaneden taburcu edildi. ABD medyası, taburcu edilmesine rağmen Madonna’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu aktardı.

TMZ’ye konuşan kaynaklar, Madonna’nın evinde istirahat ettiğini ancak bu süreçte kendini kontrol edemeden sürekli kustuğunu ifade etti. Kaynaklar “Madonna’nın New York City’deki dairesindeki yatağından bile kalkamayacak kadar hasta olduğu söylendi bize” açıklamasında bulundu.

Efsane popçucun rahatsızlığını yakınlarından gizlediği de iddia ediliyor. Madonna’nın fenalaştığı ilk anlarda asistanının yanında olduğu ve o sırada kontrol edilemeyen kusmasının başladığını söyleniyor.