EkonomiGündem

Akaryakıtta benzin ve motorin fiyatları cep yakıyor: 110 TL indirim müjdelendi!

Akaryakıt fiyatları cep yakıyor. Benzin ve motorin zamlarının ardından sürücüler zorluk çekerken, bankaların kampanyaları bir fırsat haline geldi. İş Bankası tarafından akaryakıt kampanyası düzenlendi. Düzenlenen kampanyaya katılım şartları bildirilirken, kampanya kapsamında 110 TL hediye edileceği kaydedildi.

İş Bankası, akaryakıt kampanyası başlattı. Müşterilerin yaptığı akaryakıt harcaması bu kampanya sayesinde daha avantajlı hale gelmiş olacak. İş Bankası kartı ile yapılan benzin, motorin, LPG alışverişine 110 TL Maxipuan verilecek. Buna göre, tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 350 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişe 90 TL MaxiPuan, alışverişlerden en az birini Maximum Mobil’in içindeki Pazarama’dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapılması durumunda toplam 110 TL MaxiPuan verilecek.

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen İş Bankalı vatandaşların 15 Ağustos tarihine kadar katılım süresi olduğu belirtildi. Kampanya koşulları ise aşağıdaki şekilde olacak.

AKARYAKIT ÖDÜLÜ DETAYLARI AÇIKLANDI;

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuanlarınız 22 Ağustos 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Eylül 2023’tür (bu tarih dâhil).

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.