EkonomiGündem

Garanti BBVA 1000 TL verecek: 20 Ağustos saat 23.59’a kadar yapın!

Garanti Bankası tarafından müşterilerine özel açıklama yapıldı. Banka, tatil planı yapacak müşterilerini sevindirecek bir kampanya düzenledi. Garanti BBVA, kampanyasının tüm detaylarını internet sitesi üzerinden açıkladı. Buna göre, kampanyaya dahil olan müşterilere 1000 TL hediye edilecek.

Garanti BBVA’dan kampanya duyurusu yapıldı. Banka, tatil planı yapan müşterilerine 1000 TL hediye edecek. Garanti Bankası’ndan alınan bilgilere göre, ETSTUR23 kodu ile Garanti BBVA Mobil’den müşteri olup, Etstur’da 10.000 TL ve üzeri harcamaya 1.000 TL indirim kazanılacak.

GARANTİ BANKASI’NDAN 1000 TL HEDİYE KAMPANYASI;

Kampanyadan 20 Temmuz – 20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımı ile ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve ETSTUR23 promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşterilerimiz faydalanabilir.

ETSTUR23 promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan “Promosyon Kodu Paylaş/Gir” alanındaki seçeneklerden ilgili kampanya sayfasındaki kod giriş alanına girilmesi gerekmektedir.

Koşulları sağlayarak, promosyon kodunu girmiş müşterilerimize ETS’nin web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yapacakları 10.000 TL ve üstü harcamalarda kullanabilecekleri 1.000 TL indirim kodu tanımlanacaktır.

Müşterilerimiz Ets tur indirim koduna, Garanti BBVA Mobil uygulaması veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’nda yer alan “Kampanyalar” alanından ulaşabileceklerdir. Kupon kodları 3 gün içerisinde ilgili alandan paylaşılacaktır.

Kampanyalar alanına mobil uygulama içerisindeki “çan” ikonu, ardından sağ üstteki “hediye paketi” ikonundan ulaşılmaktadır.

Kişiye özel üretilen Ets tur indirim kodları, en geç 30 Eylül 2023 saat 23:59’a kadar kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir.

10.000 TL ve üzeri harcamayı Bonus kredi kartı ile yapan müşterilerimiz, seçili otellerde geçerli olmak üzere anında %5 indirim de kazanacaklar.

Bonus’a özel anında %5 indirim fırsatı ETS’den yapılacak tek seferde ödeme ya da 6 aya varan taksitli işlemlerde geçerli olacaktır. Kampanyaya Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, American Express Card, Shop&Fly, Miles&Smiles Garanti BBVA kartları ve ek kartları dahildir.

Yurt dışı otel konaklamalarınızda ve havayolu bilet alımlarınızda taksit ve öteleme uygulanmayacaktır.

Kampanyaya dahil olan oteller için Bonus kredi kartı ile yapılacak rezervasyonlarda, fiyatlar %5 indirim tutarı otomatik olarak hesaplanarak gösterilir. Farklı bir kart ile işlem yapılması durumunda, %5 indirim oranı geçerliliğini yitirir.
Ets tur indirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.

Müşterilere kupon kodunu iletebilmemiz için müşteri olma sürecinde KVKK izinlerini vermiş olmaları gerekmektedir.

Ets tur indirim kodu kampanyası, müşterimizin ETS’deki hesabında tanımlı farklı kampanyalar ile birleştirilemez.
Etstur kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 indirim kodu kazanabilir.

Kazanılan kupon kodlarını ETS’nin web sitesi veya mobil uygulamasında kullanmak için, otel ve oda seçimi yapıldıktan sonra misafir bilgileri veya ödeme bilgileri sayfasında “İndirim Kodum Var” alanına giriş yapılması gerekmektedir.

Bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir, kodlar tek kullanımlıktır, bölünemez.

İptal ve iade durumlarında müşterilere yapılacak geri ödeme tutarı, indirim harici tutar olacaktır.

Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz