Gündem

Elektrik, su, doğalgaz faturasını otomatik ödemeyle ödeyenler dikkat: İptal edildi!

Kredi kartından otomatik ödeme talimatı verenlere duyuru yapıldı. QNB Finansbank müşterilerine SMS atarak bazı talimatların iptal edildiğini duyurdu. QNB Finansbank müşterilerine SMS atarak bazı otomatik ödeme talimatların sürelerinin doldurduğunu duyurdu.

QNB FİNANSBANK DUYURDU

Bankadan kredi kartından otomatik ödeme talimatı verenler dikkat! İptal oldu ceza ödemeyin – Artan faturaları takip etmekte zorlanan, fatura ödeme işlemleri ile uğraşmak istemeyen ve kredi kartı ile ödeme avantajından yararlanmak isteyen kişilere yönelik bankalar otomatik ödeme talimatı ihztmeti ile kolaylıklar sunmaya başlamıştı.

Özellikle de son dönemde otomatik ödeme talimatı verenlerden kredi kartı aidatı alınmaması, daha fazla emekli maaşı promosyonu ödenmesi, otomatik ödeme talimatı verenlere hediy para verilmesi gibi avantajlar nedeni ile pek çok kişi talimat vermeyi tercih ediyordu. Otomatik ödeme talimatı veren kişilere yönelik olarak yeni duyuru yapıldı.

YENİ KARAR DUYURULDU

Bankanın yollamış olduğu bilgilendirme mesajında “Değerli Abonemiz, şirketimiz ile QNB Finansbank A.Ş. arasındaki ilgili anlaşma sona ermiş olup, 01.09.2023 itibari ile söz konusu bankanın otomatik ödeme sistem kaydı kapatılacaktır.

Fatura ödemelerinde herhangi bir sorun yaşamamanız için soz konusu tarihten önce gerekli güncellemelerinizi yapmanız hususunu bilgilerinize sunarız” ifadelerine yer verilerek doğalgaz faturası için otomatik ödeme talimatı veren kişilerin gerekli güncellemeleri 1 Eylül tarihinden önce yapmaları uyarısı geldi.