EkonomiGündem

MTV ödeyen araç sahipleri dikkat: Duyuru yapıldı!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi yapan araç sahiplerine duyuru yapıldı. İş Bankası, MTV ödemesine yönelik bir fırsat duyurdu. Banka, MTV ödemesinde taksit avantajını müşterilerine açıkladı. Kampanyanın tüm detayları tek tek bildirildi.

MTV ÖDEMESİNE FIRSAT SUNULDU

İş Bankası’ndan MTV ödemesine yönelik bir kampanya düzenlendi. Bankadan alınan bilgilere göre, Maximum kartla yapılan MTV ödemelerine 2 ya da 3 taksit fırsatı sunuldu. Buna göre, 5 Eylül tarihine kadar gib.gov.tr adresinden gerçekleştirilecek 300 TL – 25.000 TL arası peşin Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde sonradan 2 veya 3 taksit uygulanabilecek.

İŞ BANKASI MTV ÖDEMESİNE ÖZEL KAMPANYASINI DUYURDU!

Kampanya 4 Ağustos – 5 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Sonradan taksitlendirme işlemi sadece gib.gov.tr adresinden gerçekleştirilen peşin işlemlerde geçerli olacaktır. Bankamız kanallarından gerçekleştirilen ödemeler kampanya kapsamında değildir.

Taksit ayrıcalığı için 300 TL alt limiti ve 25.0000 TL üst limit bulunmaktadır.

Ek MTV ödeme dönemi 1-31 Ağustos tarih aralığında olmakla birlikte, bu tarihten sonra 5 Eylül 2023 tarihine kadar gecikmeli de olsa MTV ödemeleri taksit kampanyamız kapsamında yapılabilecektir.

2023 Ağustos MTV sonradan Taksit Kampanyası Kapsamında peşin olarak yapılacak 300 TL ve üzeri 25.000 TL ye kadar olan ödemeler için sonradan faizsiz 2 veya 3 taksit seçenekleri sunulacaktır.

Kampanya kapsamında taksitlendirme işleminin peşin ödeme sonrasında ve hesap kesim tarihinden önce İşCep veya

Maximum Mobil kanallarından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.