Gündemİzmir Haberleri

İzmir Buca’da korkunç ölüm: Balkonda otururken mermi isabet etti!

İzmir’in Buca ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. İki grup arasında silahlı kavga çıktı. Silahlı kavgada, balkonda oturan bir kişinin göğsüne kurşun isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Meydana gelen olay sonucunda hastaneye kaldırılan kişi hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Buca’da Çamlıkule Mahallesi 220 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, S.Ö. ve Ş.Ö. bilinmeyen bir nedenle M.G., N.,E., E.T., ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Bu sırada Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu balkonda oturan Hüseyin Çiçek (71), göğüs kısmından, M.G., bacak kısmından, N.E., elinden ve E.T., bacak kısmından yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Çiçek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Hayatını kaybeden tahlisiz adamın kısa bir süre önce kanseri yenip sağlığına kavuştuğu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şube Başkanı Erken Çiçek’in babası olduğu öğrenildi.

Öte yandan, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.