EkonomiGündem

Benzin ve motorini OPET’ten alanlara güzel haber: 110 TL birden düşecek!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zammın ardından kampanya duyuruları devam ediyor. İş Bankası, OPET’ten akaryakıt alışverişi yapacakları bilgilendirdi. Banka, akaryakıt kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. İş Bankası’nın açıklamasında, OPET istasyonlarından akaryakıt alanlara 110 TL Maxipuan verileceğini bildirdi.

AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞLATILDI

İş Bankası tarafından kampanya düzenlendi. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 90 TL MaxiPuan, alışverişlerinden en az birini uygulamaya dahil Opet istasyonlarından Maximum Mobil’deki Pazarama’da bulunan Opet Araçta Ödeme ile yapanlara ise toplam 110 TL MaxiPuan hediye edilecek. Kampanya 30 Eylül’e kadar sürecek.

İŞ BANKASI ÖDÜL KULLANIMI AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ;

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Opet/Sunpet istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuan’larınız 5 Ekim 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Kasım 2023’tür (bu tarih dâhil). Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilir.