EğitimGündemTeknoloji

Samsung’tan öğrenci indirimi başladı!

Samsung’tan öğrenci indirimi milyonlarca öğrenciyi ve öğretmeni sevindirdi. Apple markanın ardından milyarlarca liralık satış hacmi ile dünyada ilk 3 dev markalar arasında adını yazdıran Samsung Türkiye’deki büyük fırsatını açıkladı. Devlet desteği ile vergisiz telefon kampanyasından tamamen bağımsız olarak Samsung %20 indirimli telefon satışını öğretmen ve öğrenciler için başlattığını duyurdu.

Samsung'tan öğrenci indirimi başladı!
Samsung’tan öğrenci indirimi başladı!

 

Okulların açılması için gün sayılırken bir yandan da masraflar katlanarak artıyor. Ancak çağımızın eğitim sürecinde kağıt defterin yanı sıra ilk öncelik olarak teknoloji geliyor. Teknolojiye erişim ise öğrenciler  için ‘telefon’ oluyor. Teknoloji çağının gereklerine ayak uyduran Samsung’tan öğrenci ve öğretmenlere kampanyalı satışlar başladı.

Satışlar yarın başlıyor!

Samsung’dan yapılan açıklamaya göre Eylül ayı boyunca tüm tabletlerde yüzde 20 indirim, tüm akıllı telefonlarda yüzde 18 indirim uygulanacak. Herhangi bir kurumdaki tüm öğrenci veya öğretmenler indirimlerden yararlanabilecek. Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefonda indirimlere ek Buds2 kablosuz kulaklık ve şarj adaptörü hediyeli özel paket öğrencilere sunulacak. Yapılan bir açıklama ile Samsung, tüm öğrenciler ve öğretmenler için tüm telefonlarda yüzde 18 oranında, tüm tabletlerde yüzde 20 oranında indirim başlattığını duyurdu. Kampanya Eylül ayı boyunca geçerli olacak.

Telefonlarda yüzde 18, tabletlerde yüzde 20 oranındaki indirimden yararlanmak için aşağıdaki bağlantıya giriş yapıp, e-devlet üzerinden alınacak öğrenci/öğretmen belge numarasıyla doğrulama yapmak yeterli olacak.