Ege HaberleriEğitimGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmirli Belediyeden 4 köşeli hummalı okul çalışması

Okul çalışması ve bahçe temizlikleri tüm hızıyla başladı. Okulların açılma tarihi yaklaştıkça Milli Eğitim Bakanlığı ve Belediyeler çalışamları hızlandırdı. İzmirli Belediyeden 4 köşeli hummalı okul çalışması. Okulların her bir köşesini dip bucak temizliyor ve onarıyorlar.

İzmirli Belediyeden 4 köşeli hummalı okul çalışması

İzmir’in Cumhuriyet Halk Partili (CHP)’li belediyesi Menderes’ten okul hamlesi geldi. Menderes Belediyesi okulların açılmasına son 3 gün kala hummalı çalışmalara başladı. Okulların iç bakımlarının ardından şimdi 4 köşeli dış cephe ve düzenleme çalışmasına başladı. 2023-2024 eğitim öğretim sezonu öncesinde gerçekleştirilen çalışmalarda anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin bahçelerinde ağaç budama, ot temizliği ve çevre düzenlemesi yapıldı.

Okul çalışması

Okul bahçeleri hazır hale geldi

Eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ 2023-2024 eğitim-öğretim yılı öncesi ilçemizde yer alan okullarımızın bahçelerinde bakım çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimizin yoğun çalışma sonrası bahçeleri öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için hazır hale getirildi. Bunun yanı sıra okullarımızda kantin denetimlerini de gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizin huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçirmesi için görevimizin başındayız. Onlar için gereken tüm hizmetleri sunmaya devam edeceğiz’’ dedi.