Aydın HaberleriGündem

Aydın Kuşadası’nda feci kaza: 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Motosiklet, sürücüsünün kontrolünden çıkarak orta refüje çarptı. Meydana gelen feci kaza sonucunda 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti, beraberindeki kişi de ağır yaralandı. Ağır yaralı gencin tedavisi sürüyor.

Feci kaza, Kuşadası ilçesinde saat 00:30 sıralarında Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 09 BD 361 plakalı motosikletiyle Çevre yolu üzerinde seyir halinde olan Mehmet Demir, hakimiyetini kaybederek önce orta refüje ardından da korkuluklara çarptı.

20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen Mehmet Demir ve arkasında yolcu konumunda olan İ.K (20) ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Demir ve İ.K.’ye ilk müdahalelerini yaptıktan sonra ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Mehmet Demir hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yoğun bakım servisine alınan İ.K.’nin ise tedavisi sürüyor.