DünyaGenelGündem

Meksika’da uzaylı cesetleri sergilendi!

Meksika’da insan olmadığı düşünülen 2 ceset sergilendi. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından gösterilen cesetlerin en az 1000 yıllık fosil kalıntısı olduğu iddia edildi.

Olay nerede gerçekleşti?

Uzaylı fosili olduğu düşünülen cesetler Meksika’daki bir kongre duruşması sırasında kamuoyuyla paylaşıldı. Uzaylı cesedi olduğu iddia edilen fosilleri görenler şok geçirdi. Paylaşılan görüntüler dünya basınında büyük ilgi gördü.

Fermi Paradoksu nedir?

Evrenin bu kadar büyük olması ve çok sayıda olasılığa sahip olmasına rağmen, dünya dışı yaşamın olup olmadığı konusunda, insanların henüz yeterli kanıtı bulamaması Fermi paradoksunun temelinde yer alır. Dünya dışında yaşam olup olmadığı konusu yüzyıllardır merak edilen bir soru. Ancak insanoğlu sürekli gelişen teknolojiye rağmen henüz evrende başka varlıkların yaşadığını ya da yaşamadığını kesin olarak kanıtlayamadı.

Dönem dönem pek çok insanın gökyüzünde gördüğü değişik ve tanımlanamayan cisimlerin olması bu konuya ilgiyi daha da arttırıyor. Yıllardır pek çok yerde gerçek ufo görüntüsü adı altında paylaşılan görüntülerin gerçekliğine dair herhangi bir kanıta rastlanamadı.