İzmir Haberleri

İzmir’de 13 ile 17 Eylül aralığında düzenlenecek: Ücretsiz olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden Doğa Derneği ile işbirliği yaptığını ve İzmirli doğaseverler için çalışma başlattıklarını duyurdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden İzmirli doğaseverlere seslenerek 15 ile 17 Eylül aralığında Flamingo Festivali yapılacağını açıkladı. Gediz Deltası’nda düzenlenecek olan Flamingo Festivali’nde ise turların ücretsiz olacağı açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden doğaseverler için Flamingo festivali yapılacağını duyurdu. Festivalin 15 Eylül ile 17 Eylül aralığında Gediz Deltası’nda düzenleneceğini açıkladı.

ÜCRETSİZ OLACAK

İzDoğa sponsorluğunda düzenlenecek olan Flamingo Festivali ile ilgili Belediye tarafından açıklama yapıldı. 20. Türkiye Kuş Konferansı ile birlikte düzenleneceği öğrenilen festivalde uzmanlar ve dinleyicilerin katılımı ile luşlar ve yaşam alanlarının konuşulacağı öğrenildi.

Flamingo Festivali 3 gün süreceği açıklanırken İzDoğa Turizm ise düzenlediği Flamingo Yolu tekne ve otobüs turları ise ücretsiz olacağını duyurdu.

DOĞASEVERLERE DUYURU

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlene Flamingo Festivaline Dünyanın 4 bir yanından konuk katılacak. Alınan bilgilere göre Slovenya, Kazakistan, Fransa, Bulgaristan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden kuş gözlemcileri, konferansta yerini alacak ve doğasever vatandaşlarımıza bilgilendirmede bulunacak.

13 EYLÜL’E KADAR BAŞVURU YAPMALISINIZ

Flamingo Festivali 15 Eylül ve 17 Eylül aralığında olacakken bir diğer konu ise festival kapsamında 3 gün boyunca düzenlenen turların ücretsiz olduğu oldu. İZDIĞA tarafından düzenlenen turda Flamingo Yolu tekne ve otobüs turları, Agora Minör konseri, dans gösterileri, gölge oyunu ve uçurtma şenliği yapılacak. Peki Flamingo Festivaline katılmak için en yapmalıyız? İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden ulaşılan bilgiler…

Flamingo Yolu tekne ve otobüs turlarına katılmak için İzmirli vatandaşlar ne yapmaları konusunda araştırma yapıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden alınan bilgilere göre İzDoğa Turizm’in 0 531 932 09 93 numaralı telefonunu arayarak kayıt oluşturulması gerekiyor. Oluşturulacak kaydın ise 13 Eylül saat 21.00’e kadar süreceği açıklandı.