Ege HaberleriEğitimEkonomiGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir Bayraklı kız öğrenci yurdu kayıtları 15 Eylül’de başlıyor

İzmir Bayraklı Belediyesi’nin kız öğrenci yurdu kayıtları 15 Eylül’de başlıyor. İzmir’e okumaya gelen binlerce üniversiteli için müjde.

İzmir Bayraklı kız öğrenci yurdu kayıtları 15 Eylül’de başlıyor

İzmir Bayraklı Nene Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu kayıtları için sayılı günler kaldı. İzmir’e ilk kez okumaya gelen üniversiteli gençlerin heyecanlı bekleyişleri 15 Eylül’de son bulacak. Bayraklı Belediyesi kız öğrenci yurdu için ön başvuru kayıtları 5 Eylül’de son buldu. Heyecanlı bekleyiş 15 Eylül’e kadar devam edecek.

kız öğrenci yurdu
kız öğrenci yurdu

Yurt fiyatları ne kadar?

İzmir Bayraklı kız öğrenci yurdu çalışanlarından aldığımız bilgiye göre, sabah ve akşam yemeği dahil olmak üzere güncel yurt fiyatları şu şekilde:

2 kişilik odalarda konaklamak isteyenler için 1860 TL, 4 kişilik odalar 1470 TL, 6 kişilik odalar ise  1260 TL.

80 kişilik kontenjan

80 kişilik kontenjana sahip İzmir Bayraklı kız öğrenci yurdu yetkililerinin aktardıklarına göre, 5 Eylül’de sona eren ön kayıtlar için yurt kazanan adaylarda önceliğin dar gelirli öğrenciler olduğu bilgisi verildi. Ayrıca yurt tarafından aktarılanlara göre, kontenjanların an itibari ile dolduğu belirtildi.

Yurt imkanları neler?

Kız öğrenci yurdunda odalarda her öğrenci için kişisel eşyaların koyulabileceği dolaplar, banyo ve tuvalet yer alıyor. Öğrenciler yurtta sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de yiyebiliyor. Etüt odası da bulunan kız öğrenci yurdunda, ulaşmak istenilen kaynaklar için bilgisayar, ücretsiz internet ve kütüphane de yer alıyor. 24 saat güvenlik hizmetinin verildiği yurt ile ilgili detaylı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.