Ege HaberleriEğitimGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir’de 5 yıldızlı süit odalı Öğretmenevi açıldı

İzmir’de 5 yıldızlı süit odalı Öğretmenevi açıldı. İzmir’in o belediyesi öğretmenleri unutmadı. Dev proje hayata geçti.

süit öğretmenevi açıldı
süit öğretmenevi açıldı

İzmir’de 5 yıldızlı süit odalı Öğretmenevi

İzmir’in Kınık Belediyesi tarafından öğretmenlere kaliteli ve lüks Öğretmenevi açılışı. Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Kınık Belediyesi’nin Öğretmenevi açılışına katıldı. Yıldırım ve Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer Öğretmenevini müjdeledi. Kınık Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi hakkındaki tüm detaylar belli oldu.

Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi özellikleri belli oldu

Lüks dış tasarımı ve iç dizaynı ile dikkat çeken 5 yıldızlı süit odalı Öğretmenevi Halk Eğitim Merkezi özellikleri belli oldu. Kınık Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi; 8000 metrekarelik alanı, 4 süit ve 4 yarı süit odasıyla birlikte toplam 85 yataklı konaklama imkanı, 1000 kişilik çok amaçlı salonu, 350 kişilik amfi tören alanı, 6 derslikli Halk Eğitim Merkezi ve Spor Kondisyon Merkezi ile Kınıklılara dev bir hizmet sunuyor.

Binali Yıldırım’a teşekkür

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in ise “Sayın Genel Başkan Vekilimiz ve son Başbakanımız Binali Yıldırım Bey’e Kınık’ta yapılan tüm projelerimize verdiği büyük desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Kınık Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi ilçemize hayırlı olsun.” sözleriyle açılışı gerçekleştirdiler.  Ayrıca açılışa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Ak Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, STK, daire amirleri ve Kınıklı vatandaşlar katılım sağladı.

Yıldırım: “Kınık Öğretmenevi’nin açılışını yoğun programlarımız nedeniyle 1 yıl sonrasına ancak yapıyoruz. Belediye başkanımız Dr. Sadık Doğruer gerek Kınık’a kattığı değerlerle gerekse çalışma prensibiyle bizlerin gurur duyduğu bir başkandır. Siz Kınıklılar da değerini bilip ikinci kez kendisini başkan seçerek bunu göstermiş oldunuz. Darısı üçüncü döneme diyorum. Sizlerin de desteğiyle eser bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz, kıymetli destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.