Magazin

Survivor All Star 2024 kadrosuna ünlü isim katıldı!

Survivor 2024 All Star’ın 10. yarışmacısı belli oldu. Survivor All Star 2024’te yarışacak isimler Acun Ilıcalı tarafından sırasıyla açıklanırken kadroya katılan son yarışmacının ise Nefise Karatay olduğu söylendi. 2024’te ekranlara gelecek olan Survivor All Star yarışmasının kadrosuna şuana kadar Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can Turabi Çamkıran, Poyraz Yiğit ve Merve Aydın gibi isimler açıklanırken 10. yarışmacının ise Nefise Karatay olduğu Survivor sevenlerine duyuruldu.

ÜNLÜ İSİM KADROYA KATILDI

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden Nefise Karatay’ın kadroya dahil olduğunu duyurdu. Ünlü ismin ise en büyük hayalinin Nagihan ile yarışmak olduğunu duyuran Acun Ilıcalı “2023 Survivor şampiyonu Nefis Karatay Survivor 2024 All Star’da bizimle beraber olacak. Nefise’nin en büyük hayali Nagihan ile yarışmaktı. İkisinin mücadelesini dört gözle merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

Nefise Karatay, Survivor 2023’te Özgür Tetik ile finale kalmış ve en yüksek SMS’i alarak şampiyon olmuştu.

SURVİVOR NEFİSE KİMDİR?

Milli Sporcu Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya geldi. Milli atlet olan Karatay, uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyerine devam ediyor.

Karatay, henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım attı. Fenerbahçe ile kariyerine başladı. İstanbul’a gelerek spor kariyerine profesyonel olarak yön verdi ve ardından ailesi ile İzmir’e yerleşti.

Survivor 2023 ünlüler takımına yedeklerden giren ilk isim olan Nefise Karatay, hırsı ve azmiyle yarışmaya damga vurdu.

Survivor 2023’de son dörde adını yazdırdı. Nefise 13 Haziran gecesi rakibi Özgür ile kaldığı finalde en yüksek SMS oyunu alarak Survivor 2023 şampiyonu oldu.