Ege HaberleriEğitimGündemHava Durumuİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmirli öğrenciler için 5 günlük hava durumu

İzmirli öğrenciler için 5 günlük hava durumu belli oldu. Türkiye’nin en kalabalık ilk 3 şehri arasında yer alan İzmir için dikkatli olun uyarısı geldi.

hava durumu
hava durumu

İzmirli öğrenciler için 5 günlük hava durumu

Büyükşehir İzmir’de sıcak havalar azalıyor mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? Milyonlarca öğrencinin okula başlamasının ardından en çok merak edilen sorular bunlar oldu. Öğrencilerin okul yolunda ve dönüşlerinde şemsiye bulundurması gerekiyor mu? Tüm soruların cevabı haberimizde…

Meteoroloji açıkladı

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İzmirli öğrenciler için 5 günlük hava durumu tahmini açıklandı. 18 Eylül Pazartesi ile 22 Eylül Cuma gününe kadar toplam 5 günlük hava durumunda en yüksek sıcaklığın 31 derece en düşük ise ortalama 18 derece olduğu kaydedildi. Sıcaklıkların günden güne azaldığı görülen Meteorolojik hava tahmininde öğrenciler için henüz yağış uyarısı gelmedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İzmir için 5 günlük hava tahmini aşağıdaki tablodaki gibi:

İzmir için genel hava durumu

İzmirli vatandaşların il geneli hava tahminlerini öğrenebilmeleri için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesini ziyaret etmeleri gerek. İzmir için anlık ve günlük hava tahminine buradan ulaşabilirsiniz.