Ege HaberleriEğitimGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

Bayraklı Belediyesi lüks anaokulu yapımına başladı

Bayraklı Belediyesi lüks anaokulu yapımına başladı. İzmir’in yükselen dev metropol ilçesi Bayraklı için anne ve babalara anaokulu projesi duyurdular.

lüks anaokulu
lüks anaokulu

Bayraklı Belediyesi lüks anaokulu yapımına başladı

İzmir’in Cumhuriyet Halk Partili (CHP)’li Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın dev projesi başladı.  3 katlı kültür merkezi içinde yer alacak olan lüks anaokulu inşası için gün sayılıyor. Temel atma töreni 21 Eylül Perşembe günü saat 18.00’da gerçekleşecek olan proje için tüm İzmirlilere duyuru yapıldı. Yamanlar Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anaokulu’nun temeli olarak yapılan duyuruda anaokulunun detayları belli oldu.

İzmir’in lüks semti Bayraklı’ya yakışacak lüks anaokulu binası bölgedeki eğitime büyük ölçüde fayda sağlayacak. Eşit eğitim imkanı için tüm öğrencilere imkan sunuluyor. Belediye’nin inşasını başlatacağı tesis toplam 947 metrekare alan üzerine inşa edilecek. 3 katlı kültür merkezinin içinde düğün salonu ve 4 derslikten oluşacak anaokulu da yer alacak.

Başkan Sandal yerel seçimler için harekete resmen geçti. Sandal proje için, “Yamanlar’da çok önemli bir eksiği gideren ancak yıllar önce yıkılan Yamanlar Düğün Salonu’nu yeniden projelendirdik. Halkımıza söz verdik ve tüm zorluklara rağmen bu sözümüzü tutuyoruz. Kültür merkezi, düğün salonu ve anaokulumuzun temelini 21 Eylül Perşembe günü vatandaşlarımızla birlikte atıyoruz. Tüm Bayraklılıları bu anlamlı törene davet ediyoruz” dedi.