Gündem

Aydın Didim’de inşaat işçilerini taşıyan araç kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var!

Aydın’ın Didim ilçesinde trafik kazası meydana geldi. İnşaat işçilerini taşıyan araç, kontrolden çıkarak takla attı. İhbar üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi. Meydana gelen kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Aydın’ın Didim ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Didim-Akbük yolu üzerinde seyir halinde olan Burhan D. yönetimindeki 09 YD 275 plakalı ticari araç kontrolden çıkarak takla attı. Araç sürücüsü Burhan D.(41) ağır yaralanırken, araçta bulunan ve inşaat işçileri olduğu öğrenilen Nuri Çolak (53), Alaaddin A. (41) ve Cafer E. (27) yaralandı. İhbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Hayatını kaybetti

Kaza sonucunda ambulansla hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan inşaat işçilerinden Nuri Çolak, kaldırıldığı Didim Devlet Hastanesi’de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı iki işçinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, araç sürücüsü Burhan D. ise ağır yaralı olarak Söke’deki hastaneye sevk edildi.

Kazada yaralanan 2 işçi ile hayatını kaybeden Çolak’ın Kayseri’den inşaat işçisi olarak 2 ay önce ilçeye geldikleri bilgisine ulaşıldı. Kazada hayatını kaybeden Çolak’ın cenazesinin savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp morguna kaldırıldığı öğrenildi.