Aydın HaberleriYaşam

Sonbahar tatili için eşsiz bir mekan: Doğa Otel

Geçtiğimiz günlerde Aydın’ın Efeler Belediyesi, ilçenin tanıtımını yapmak, köylüyü kalkındırmak adına yapımını tamamladığı Doğa Otel’in açılışını yaptı. Adı gibi doğanın içinde yer alan bu otel, uygun fiyata tatil yapmak isteyenler için vazgeçilmez bir mekan sağlıyor.

Aydın’ın Efeler ilçesi İmamköy Mahallesi’nde bulunan Doğa Otel, Ege’nin eşsiz doğasını ve lezzetlerini de misafirlerine sunmanın yanı sıra, klasikleşen tatil mekanlarından uzaklaşarak daha sakin bir yerde eşsiz bir deneyim elde etmelerine de katkı sağlıyor. Öte yandan Doğa Otel restoranı da farklı mekan ve tat arayışındaki kişiler için yeni bir durak olarak karşımıza çıkıyor. Restoran; serpme kahvaltıdan, çeşitli yemek ve alkol menüleriyle müşterilerinin doğanın içinde keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca Efeler Belediyesi’ne ait bir tesis olduğu için konaklamadan restorana kadar tüm hizmetlerden daha uygun fiyata yararlanabiliyorsunuz.

İşte Efeler Doğa Otel Restoranın Menüsü ve fiyatları

EFELER’DE TİNY HOUSE

Doğa Otel’de nasıl konaklamak isteyeceğiniz de size kalıyor. Son zamanların popüler Tiny House’ların dışında VİP ve standart oda tercihleri ile konaklama tarzınızı seçebiliyorsunuz. Doğa Otel içerisinde toplamda 8 tiny house ve 7 adet oda bulunuyor.

-Tiny house fiyatları (KDV dahil) tek kişi için 1000 TL, çift kişi için 1400 TL

-VİP oda içinse (KDV dahil) 1600, çift kişi içinse 2200 TL

-Standart odalar içinse fiyatlar (KDV dahil) tek kişi 1200 TL, çift kişi 1600 TL olarak belirleniyor.

Fiyatlara serpme kahvaltı da dahildir.

YÜRÜYÜŞ PARKURU, VERANDALAR VE BALKONLAR…

Otelin tiny houseları büyük bir bahçe içinde ve etrafında yürüyüş parkuru bulunan bir alanda yer alıyor. Tiny hauseda konaklamak isteyenlerin temiz hava ve yeşil manzara içinde keyif yapabileceği verandalar da konaklarken keyif alacağınız ufak ayrıntılar olarak karşımıza çıkıyor.

AYDIN MERKEZE 15 DAKİKA UZAKLIKTA

Ege’nin ilk incirinin olgunlaştığı İmamköy, Aydın merkeze yaklaşık 15-20 dakika uzaklıkta. Haliyle İmamköy’de bulunan Doğa Otel’e ulaşım da bu nedenle kolay oluyor. Şehir merkezinden İmamköy’e giden servisler aracılığıyla Otel’e ulaşabilirsiniz. İmamköy’ün meydanından Doğa Otel’e ise yaklaşık 15 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz. Yürümek istemeyenler içinse özel araçla gelinmesi tavsiye ediliyor.

Efeler Doğa Otel ve Restoran rezervasyon telefonu: 0 256 340 02 56