Ekonomi

Vakıfbank’tan 2 Milyon TL’lik KONUT KREDİSİ! 120 ay vadeli ve %3,19 Faiz oranı ile ödeyin

Türkiye’nin kamu bankası Vakıfbank’tan milyonlara dev konut kredisi müjdesi. Banka resmi web sitesi adresi üzerinden ‘SarıPanjur Konut Kredisi’ diyerek duyurdu.

Vakıfbank’tan 2 Milyon TL’lik KONUT KREDİSİ! 120 ay vadeli ve %3,19 Faiz oranı ile ödeyin- Milyarca liralık dev ekonomi hacmi ile 81 ilin tamamındaki milyonlara hizmet veren Vakıfbank tarafından ev sahibi olmak isteyenlere büyük müjde geldi. Vatandaşlar konut kredisine hemen şimdi başvuru yapabilecekler. Dev kredinin detayları ise şu şekilde belirtildi…

10 YIL BOYUNCA AYLIK EŞİT TAKSİTLERLE ÖDEYİN

Türkiye’de yaşanan 6 Şubat deprem faciası sonrasında ülke genelindeki krizin de etkisi ile birlikte konut krizi baş gösterdi. Konut fiyatları özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerde ciddi fahiş yükselişlere çıkınca vatandaş için ev almak hayal olmuştu. Bu anlamda Vakıfbank tarafından 81 ilde geçerli olacak ve konut ihtiyacı olan herkese verilecek kredi avantajları sunuldu.

Bankanın resmi web adresi üzerinden yaptığı açıklamaya göre kredinin özelliklerinde şu ifadelere yer verildi;

Uygun faiz oranları ve 120 aya varan vadelerle, eşit taksitli, eşit anaparalı ve azalan taksitli alternatif planlar sunulmaktadır. Kampanya, yeni konut alımları için geçerlidir ve kredili hayat sigortası zorunludur.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Konut kredisinden hemen faydalanmak isteyenler isterlerse Vakıfbank’ın resmi web sitesindeki ‘SarıPanjur’ konut kredisi sekmesi üzerinden işlem yapabilirler ya da SMS yolu ile aralarında birer boşluk bırakarak KONUT, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS gönderebilirler.

Örnek SMS Metni: KONUT 11111111111 3000

Bu işlemleri gerçekleştiren vatandaşlara Vakıfbank tarafından dönüş sağlanacak.

10 BİN TL, 500 BİN TL VE 2 MİLYON TL ÜZERİ KONUT KREDİLERİ

Vakıfbank’ın konut kredisine ilişkin kredi vade ve faiz oranları ile tutarları aşağıdaki tablodaki gibi oluşturuldu:

Yukarıdaki tabloya göre SarıPanjur Konut Kredisi için vade oranları 03 ile 120 ay arasında değişiklik gösteriyor. Kredi limiti 10 Bin TL ile 500 Bin TL olana %3,19 aylık faiz verilirken, 500 Bin TL ve 2 Milyon TL arasına %3,39’luk faiz oranı ve son olarak ta 2 Milyon TL ve üzeri krediler için 3,499 faiz oranı belirtildi.