GündemTeknoloji

Vodafone SMS ile açıkladı! Bugün başvuranlara anında 50 TL indirim

Türkiye’nin dev telekom altyapısına sahip ve 81 ilde milyonlara iletişim hizmeti sunan Vodafone tarafından indirimli hizmet duyurusu yapıldı.

Vodafone SMS ile açıkladı! Bugün başvuranlara anında 50 TL indirim- Vodafone bugün başlayan kampanya kapsamında hemen başvuru yapanlara 50 TL’lik indirim uygulanacağını açıkladı. Açıklamayı SMS yolu ile tüm müşterilerine ulaştıran Vodafone şu ifadeleri kullandı:

Vodafone’a geçmek için en doğru zaman! Eşi dostu aracılığı ile Vodafone’a gelenler için 175 TL’den başlayan tarifelerde %25’e varan indirim dönemi başladı! Tek yapmanız gereken Vodafone’lu bir yakınınızdan Eşim Dostum kampanyalı indirim kodunu istemek ve Vodafone Red tarifelerimizi incelemek: http://vftr.co/krf6h
İletişim izni tercihlerinizi değiştirmek için http://vftr.co/iletisimizni

Vodafone yakınlarını da vodafone lu yapmaları halinde yeni kampanyadann %25 indirimli faydalanacaklarını açıkladı. Vodafone resmi web sitesinde ve mobil uygulamasında da yer alan tarifede 16 GB Eşim Dostum Yalın paketi için 225 TL’lik fiyatların 175 TL’ye düştüğünü belirtti. İşte web sitesinde yer alan tarifeye ilişkin o açıklama:

Yukarıdaki en düşük fiyatlı tarifenin dışında24 GB internet almak isteyenler için fiyatlar 210 TL ve 32 GB için fiyatlar 230 TL olarak güncellendi. Bu fiyat tablosu güncel olarak aylık ödemeler halinde 1 yıllık Vodafonelu olarak kalanlara verilecek. Yani taahhüt yapmayanlar için fiyat tarifesi geçerli olmayacak. Hemen Başvuru yapmak için Vodafone mobil uygulaması üzerinden ya da Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak işlem gerçekleştirebilirsiniz.