Astroloji

7 Ekim burç yorumları! Bugün yalnız kalmayın

7 Ekim 2023 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 7 Ekim burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 7 Ekim burç yorumu ne söylüyor? Akrep burcunu 7 Ekim’de neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları gününüz nasıl geçecek?  İşte 7 Ekim 2023 burç yorumlarınız

Hafta sonuna Yengeç etkileriyle başlıyoruz. Yani yuvamız, çocuklarımız, ailemiz öncekiler arasında. Oldukça hassa bir gündeyiz. Duygusal açıdan gel gitler yaşayabiliriz. Güne biraz yorgun ve düşünceli başladık ancak öğlene doğru bu etkiler kaybolacak. Güzel haberlerin geleceği bugün sürpriz karşılaşmalara hazırlıklı olun. Bugün önemli kararlar almamaya çalışın. Ruh halimiz değişken olduğu için sonrasında pişman olabiliriz. Akşam sosyalleşmek için güzel etkiler mevcut. Yalnız kalmamaya ve çok düşünmemeye çalışın.

Koç ve Yükselen Koçlar

Ev işleri, gündelik uğraşlar, detay, hesap, incelik gerektiren konular gündeminize gelirken siz de mükemmeliyetçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kaygı ve kuruntular uzak durmalı, gereksiz ayrıntıları dert edinmemelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Gündelik yaşamınızda insanlara yardımcı olarak, çalışkanlığınızı, üretkenliğinizi ortaya çıkararak kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Aynı anda pek çok işi halledebileceğiniz güçte olabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevdikleriniz, keyif aldığınız konu ve aktiviteler size motivasyon getirebilir. Yüreğinizin sesini daha çok dinleyebilir, istek ve tutkularınızın peşinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Evde olmak, ailenize yakın olmak, aile bireyleriyle iletişim kurmak, evinizle ilgilenmek bugün size keyif verebilir. Kendinizi ruhen iyi hissedebilirsiniz. Mutfak ve beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

İş, para konuları ve maddi konular gündeminize gelirken alışveriş ve harcamalar da söz konusu olabilir. Tutkularınız doğrultusunda hareket edebilir, hırslı yönünüzü ortaya çıkarabilir, yeteneklerinizi, sahip olduklarınızı daha iyi kullanmak isteyebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar

Uzaklardan, yurt dışından ve yabancılar arasından güçlü bağlantılar kurabileceğiniz kişiler karşınıza çıkabilir. Seyahatler gündeme gelebilir ve gördüğünüz yerler, tanıştığınız insanlar üzerinizde derin izler bırakabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Sosyal açıdan oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ortak amaç ve uğraşlar için çalışabilirsiniz. Sıra dışı fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz ancak yanılgı ve aldanmalara dikkat etmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Planlarınıza, hedeflerinize, gerçekleştirmek istediklerinize odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle, yönetici konumunda kişilerle, olgun ve yaşlı kimselerle bir araya gelebilirsiniz. İtibarla ilgili konular önem kazanıyor.

Yay ve Yükselen Yaylar

Plan, düzen, organizasyon gerektiren görev ve sorumluluklarınızın ağırlığını hissedebilirsiniz. Zaman yönetimini dikkate almanız gereken bir gün olabilir. Kariyer, iş yaşamına dair konular gündeme gelebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Hedef ve planlarınıza odaklanabilir, görev ve sorumluluklarınızın peşinde olabilirsiniz. Güneş Jüpiter açısı altında destekleyici koşullar kendinizi ruhen daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar

Kişisel gelişimle, eğitimle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Her türlü bilgiye açık olan tutumunuz sizi farklı ve yeni yerlere götürebilir, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayabilir. Keşif ve macera ruhunuz yüksek olabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar

Ortak maddi konularda, yatırım, alım satım, vergi ve miras işleriyle ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıkların maddi boyutu ve paylaşımlarla ilgili kurduğunuz ilişkilerde denge ve uyumu gözetebilir, adil ve eşitlikçi yönlerinizi daha çok öne çıkarabilirsiniz.