Ekonomi

Acil paraya ihtiyacı olana Denizbank’tan FAİZSİZ 10 Bin TL kredi

Borç kapatmak isteyen, acil paraya sıkışan, ihtiyaçları için acil 10 bin TL’ye ihtiyaç duyan herkese Denizbank’tan faizsiz kredi fırsatı.

Acil paraya ihtiyacı olana Denizbank’tan FAİZSİZ 10 Bin TL kredi- Türkiye’de ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon artışı ile birlikte devam eden hayat pahalılığı vatandaşın belini bükmeye devam ederken bir çok banka da faiz artışına gitmişti. Yaşanan faiz artışları sonrası vatandaşlar kredi çekemez hale geldi. Bu aşamada Denizbank milyonlara umut olacak kredi musluğunu açtı.

BAŞVURU ŞART VE KOŞULLARI

18 Eylül tarihi itibari ile başlayan faizsiz kredi avantajı Denizbank tarafından 20 Ekim’e kadar devam edecek. Denizbank bugün itibari ile hemen mobil uygulamayı indiren ve ilk kez Denizbanklı olacak olan müşterilere yalnızca 20 Ekim tarihine kadar %0 faizli yani faizsiz 10 Bin TL ödeyeceklerini açıkladı.

Daha önce Denizbanklı olan banka kartı ya da kredi kartı bulunan müşteriler bu krediden faydalanamayacaklar. Yalnızca ilk kez Denizbanklı olan müşteriler için geçerli olacak.

MOBİLDENİZ UYGULAMASINI İNDİRENE 10 BİN TL

Denizbank’ın mobil uygulaması olan MobilDeniz uygulamasını indirenler ve ilk kez Denizbanklı olacak olanlara 10 Bin TL ödeniyor.  Bankadan yapılan açıklamaya göre bu kredi, ‘Kampanya kapsamında faiz oranı, MobilDeniz uygulamamız üzerinden 6 aya kadar hayat sigortalı olarak aylık %0 faiz oranı ile başlayacak ve vatandaşların KKB puanı, genel borçluluk durumu ve başvurduğu kanala göre fiyatlar değişkenlik gösterecek. Sigortalı olmayan müşterilere bu kredi verilmeyecek.

10 Bin TL’lik faizsiz kredinin geri ödeme vadesi ise 6 ay olarak hesaplandı. Kampanyadan ilk kez müşteri olacak, kredi başvurusu yapan DenizBanklılar 1 ay süresince yararlanabilecekler. Şartları sağlayan ve acil paraya ihtiyaç duyan herkese hemen ödeme yapılacak.