Ekonomi

Akbank kartı olanlara Petrol Ofisi’nden 10 Bin TL’lik akaryakıt!

Milyarlarca liralık dev ekonomi hacmi ile 81 ilde milyonlara hizmet veren Akbank tarafından Ekim ayına özel kampanya açıklaması geldi.

Akbank kartı olanlara Petrol Ofisi’nden 10 Bin TL’lik akaryakıt!- 1 Litre akaryakıtın son zamanlarda 40 TL’nin üzerine çıkması ile depo doldurmak vatandaşlar için tek seferde yaklaşık 1500 TL’yi aşınca Akbank’tan önemli bir hamle geldi.

KAMPANYANIN ŞART VE KOŞULLARI

Akbank bugün SMS yolu ile müşterilerine ulaştı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Akbanklı olanların Akbank’a yakınlarını davet etmeleri koşulu ile 10 çekiliş hakkı kazanacaklarını açıkladı. Bu çekiliş kapsamında;

  • 15 adet iPhone 14
  • 10 adet Playstation 5
  • 15 adet Philips Airfryer
  • 10 adet 10.000 TL değerinde Boyner hediye çeki
  • 10 adet 10.000 TL değerinde Petrol Ofisi hediye kartı kazanacakları belirtildi.

AKBANK SMS İLE MİLYONLARA DUYURDU

Akbank tarafından SMS ile yapılan duyuru da şu ifadeler yer aldı:

Sevgili Akbanklı, davet kodunuzla Akbanklı olan her 2 yakınınız için 10 çekiliş hakkı kazanarak iPhone 14, Playstation 5 ve 10.000 TL değerinde Boyner veya Petrol Ofisi hediye çekine sahip olabilirsiniz. Üstelik yakınlarınız Akbank kredi kartını kullandığında siz de anında 750 TL chip-para kazanabilirsiniz. Son gün: 31 Ekim Davet kodunuzu almak için: akbank.com/davet-et-kazan-mobil Detaylı bilgi: akbank.com/davet-et-kazan Ücretsiz SMS almak istemiyorsanız ‘smsistemiyorum’ yazıp 8885’e gönderebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Hemen işlem yapmak isteyenler ve detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler Akbank’ın resmi web adresini ziyaret edebilirler. İşlemlerini gerçekleştirenler kampanyadan faydalanmaya hak kazanacaklar.