Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iş ilanı! KPSS şartı YOK İlkokul, Ortaöğretim, Lise ve Üniversite mezunları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından milyonlarca iş arayan İzmirliye umut olacak iş ilanı duyurusu geldi. Tüm mezuniyet kademelerinde KPSS şartsız alımlar başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iş ilanı! KPSS şartı YOK İlkokul, Ortaöğretim, Lise ve Üniversite mezunları- Türkiye’nin milyonlara ev sahipliği yapan ilk 3 büyükşehri arasında yer alan İzmir’de yaşayan ya da İzmir’de iş arayanlara ümit olacak iş ilanları listelendi. İşsizliği bitirecek dev istihdam projesi için ilanların detayları belli oldu.

MESLEK FABRİKASINDA İŞ İLANI!

Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılışı yapılan ‘Meslek Fabrikası’ projesi kapsamında bir çok iş insanı ile iş arayanlar bir araya gelmişlerdi. Bu anlamda yeni bir istihdam hareketi olması amacı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından “kariyerimiz.com” iş ilanı sitesi oluşturuldu. Bu site sayesinde işveren ile işçiler arasındaki köprü kapanmış ve birebir ilanlar yayımlanmaya başlamıştı.

Bugün Büyükşehir’in projelerinden olan kariyerimiz.com adresinde bir çok iş ilanı yayımlandı. İş ilanlarının bir çoğunda KPSS şartı aranmadığı ve bir çok farklı mezuniyet dallarında ve sektörden iş ilanı olduğu görüldü.

İşte ilanlardan bazıları:

İzmir’in gözde ilçelerinden Karşıyaka, Konak, Gaziemir ve Bornova dahil olmak üzere 39 ilçenin bir çoğunda farklı kriterlerde iş ilanları sitede yer alırken giriş yapmak ve iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenlerin site üzerinde kayıt olmaları gerekiyor. Kayıtları tamamlayan vatandaşlara iş fırsatları yaratılıyor. Vatandaşlar kendilerine uygun gördükleri ilanlara başvuru yapabilir ve işverenlerde işçi açıklarını giderebilirler.

Detaylı iş ilanı çeşitlerine ulaşmak için vatandaşların İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kariyerimiz.com adresini ziyaret etmeleri gerekiyor.