Gündem

İsrail duyurdu: Elektrik, yiyecek, yakıt olmayacak, her şey kapalı olacak!

İsrail ile Hamas arasındaki çatışma devam ederken, yeni gelişmeler de yaşanıyor. İsrail’in dün ‘savaş hali’ ilan etmesinin ardından Gazze’de bombardıman sürüyor. Son olarak İsrail tarafından Cibaliye mülteci kampı vuruldu. Filistin Sağlık Bakanlığı, onlarca kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Öte yandan İsrail, Gazze şeridinin ablukaya alınacağını bildirerek, ‘Elektrik, yiyecek, yakıt olmayacak, her şey kapalı olacak’ dedi.

İsrail, Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. İsrail tarafından yapılan açıklamada “Gazze Şeridi, ablukaya alınacak. Elektrik, yiyecek, yakıt olmayacak, her şey kapalı olacak” denildi.

ONLARCA KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail ve Filistin’deki saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı artarken, binlerce yaralının olduğu açıklandı. İsrail ordusu, 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında 1000 tondan fazla patlayıcı kullandığını duyurdu. Tel Aviv’de siren sesleri duyuldu.

‘GAZZE ŞERİDİ ABLUKAYA ALINACAK’

İsrail tarafından yapılan açıklamada “Gazze Şeridi, ablukaya alınacak. Elektrik, yiyecek, yakıt olmayacak, her şey kapalı olacak” denildi