Gündemİzmir HaberleriManşet

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel aracına giren hırsızı yakaladı

ÖZEL/ Didar DEMİRCİ- CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel’in arabasına giren hırsız yakayı ele verdi. Vekil Yücel, kaçmaya çalışan hırsızı saklandığı yerde yakalayarak emniyet güçlerine teslim etti.

Sabah saatlerinde Urla’daki evinden oğlunu okula götürmek üzere çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Deniz Yücel, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Arabaya binmek için hamle yaptığı sırada diğer kapıdan hırsızın çıkıp koştuğunu fark eden Vekil Yücel, iki sokak ötede hırsızı, saklandığı yerden emniyet güçlerine teslim etmeyi başardı.

Olaya ilişkin detayları gazetemizle paylaşan Yücel, emniyetteki ve savcılıktaki prosedürlerin tamamlandığını ve hırsızın öğleden sonra savcı karşısına çıkacağını belirtti.

SABAH SABAH HEYECAN YAŞADIK

Arabasından çıkan hırsızı iki sokak boyunca kovaladığını belirten Vekil Yücel, “Oğlumu sabah okula bırakmak için arabaya yöneldik. Oğlan bagaja çantasını koydu, ben de tam arabayı sürmek için şoför tarafını açacaktım ki öbür tarafın kapısı açıldı ve hırsız fırlayıp koşmaya başladı. Alışkın olmadığım bir durum olduğu için çok şaşırdım” diye konuştu. Kaçıp kurtulacağını sanan hırsızı iki sokak kadar bir mesafede kovaladığını aktaran Yücel, “İfadeden yeni çıktık. Aracı servise götürdük. İki sokak kovaladım. Bir yere saklanmış, sığınmış; orada yakaladık. Polis geldi aldı. Sabah sabah hem sinirimiz bozuldu hem biraz heyecan yaşadık” sözlerini kaydetti.