Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir’de bugün ESHOT’a binecekler dikkat! Duraklar değişti 10 km ötede ineceksiniz

İzmir’in dev toplu ulaşım ağı olan ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından bugüne ilişkin önemli duyuru geldi.

İzmir’de bugün ESHOT’a binecekler dikkat! Duraklar değişti 10 km ötede ineceksiniz- 5 Milyondan fazla nüfusu bulunan İzmir için bugün toplu ulaşım kullanacak olanlara uyarı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs (ESHOT) Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden bugüne ilişkin hat ve güzergahlara ilişkin değişikliğe gidildiğini açıkladı.

DURAKLAR DEĞİŞTİ DİKKAT!

Her zaman aynı durakta iniş yapmak isteyen vatandaşlar için bugüne ilişkin değişiklik duyurusu geldi. 9 Ekim 2023 Pazartesi günü itibari ile başlayan yol çalışması sebebi ile henüz ne zaman son bulacağı bilinmeyen bir tarihe kadar ESHOT güzergahları değişti.

ESHOT SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

ESHOT’un resmi sosyal medya hesabı ve web sitesinde yaptığı açıklamaya göre şu ifadeler kullanıldı:

09 Ekim 2023 Pazartesi gününden itibaren; Torbalı İilçesi Ertuğrul Mahallesi İlker Doğan Caddesi’nde gerçekleştirilen yol üstyapı çalışması nedeniyle; 712, 713, 714,719,721,724,727,763,770,780,781,782,784,785,786, 795,798 no.lu hatlarımızın güzergahlarının tek yönünde Mithatpaşa Caddesi ve Uğur Mumcu Bulvarı kullanılacak şekilde geçici değişiklik gerçekleştirilmiştir.

Güzerggah ve hattı kullanacak olan vatandaşların her zaman olduğu yolları kullanamamaları sebebi ile evleri ya da gitmek istedikleri noktalardan uzak mesafelerde inmemeleri için durakları ve güzergahları takip etmeleri gerekiyor. Yeni belirlenen değişiklik ile iligli olarak İzmirlilerin ESHOT’un resmi web adreslerini ziyaret etmeleri gerekiyor. Mağduriyet yaşanmaması adına vatandaşların durakları kontrol etmeleri gerekmekte.