Market Aktüelleri

Bu fiyat şaka değil gerçek! 250 gr Sucuk 59 TL’ye düştü BUGÜN SON GÜN markete giden satın alacak

Son yıllarda ülke genelinde giderek artan fiyatlara karşın bir marketten gelen sucuk indirimi şok etti. Market SMS ile duyuru yaptı.

Bu fiyat şaka değil gerçek! 250 gr Sucuk 59 TL’ye düştü BUGÜN SON GÜN markete giden satın alacak- Dün başlayyan indirimli fiyatın bugün son gün olduğunu açıklayan market zinciri Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren Migros oldu. Migros Money Kart sahibi olan tüm müşterilerine açıkladığı kşul ve şartlar altında sucuğu 59 TL’ye satacaklarını açıkladı.

ARTAN FİYATLARA RAĞMEN FİYAT İNDİRDİ

Migros market zincirlerinde bugün son indirim olduğu belirtilirken sucuk indirimine dair  yalnızca Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerin geçerli olacağı aktarıldı.

İşte Migros’un bugün SMS yolu ile yaptığı indirim duyurusu:

Kampanya: Sevgili Moneyli, Migros’ta gördüğüne inan! 9-10 Ekim tarihinde Money kart ile yapacağın 300TL ve üzeri alışverişlerde Polonez dana kasap sucuk 250g 59 TL! Hemen Migros Sanal Market uygulamasını indir https://bitly.ws/LVoF siparişini ver!

Migros Sanal Market uygulamasını indirerek 300 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm Money Kart sahibi vatandaşlar için 250 gr Polonez Dana Kasap sucuk 138,90 TL yerine yalnızca 59 TL’den satılacak. Migros Sanal Markette 300 TL’lik alışverişler için ayrıca indirim açıklamaları da geldi.

Aynı zamanda sanal marketten 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlara Alo Platinium Fairt Etkili Renkli 2.2 kg 14 Yıkama deterjan da 59 TL’ye satın alınabilecek. Tek yapmanız gereken hemenn Migros Sanal Market uygulamasını indirmek ve alışverişleri tamamlamak .