EkonomiGündem

Ziraat Bankası’ndan 400.000 TL kredi! 48 ay vadeli başvuru yapan herkese veriliyor

Kamu bankalarından olan ve Türkiye’de milyonlarca müşterisi bulunan Ziraat Bankası tarafından kredi hamlesi geldi.

Ziraat Bankası’ndan 400.000 TL kredi! 48 ay vadeli başvuru yapan herkese veriliyor- Milyonlarca liralık dev ekonomi hacmi bulunan ve Türkiye’nin 81 iline hizmet götüren Ziraat Bankası tarafından kredi atağı geldi. Kamu bankalarından olan Ziraat bankası düşük faizleri ile çiftçiler dahil olmak üzere bir çok girişimci kampanyasının yanı sıra bu kez taşıt kredisi için harekete geçti.

FİAT, OPEL, RENAULT VE DİĞER HER MODEL İÇİN KREDİ

Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden belirli koşulları sağlayan ve sıfır araç sahibi olmak isteyen herkese 400 Bin TL’ye varan kredi sağlayacağını açıkladı. Türkiye’de en çok satılan ve uygun fiyatları ile bilinen Fiat, Renault gibi bir çok farklı model dahil hepsi için kredi veriyor.

Taşıt kredisinin detaylarına bakıldığında toplamda 399 Bin 001 TL’lik taşıt kredisi için toplam vade 48 ay olarak belirlenirken toplam faiz oranı ise yüzde 3,65 oldu. Aylık taksit tutarı ise 21 Bin 225, 94 TL. İşte Bankanın resmi web adresinde yer alan kredi hesaplama sonucu güncel kredi verileri:

SIFIR KİLOMETRE ARAÇLAR İÇİN GEÇERLİ

Taşıt Kredisinin yalnızca sıfır araçlar için geçerli olduğu belirtilirken krediden faydalanmak isteyen müşteriler için başvuru koşul ve şartları da tek tek sıralandı. İşte 400 Bin TL’lik krediden faydalanmak isteyenler için şartlar:

  • 0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.
  • 48 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.
  • Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.
  • Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.
  • Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

Şartları sağlayan vatandaşlar en yakın Ziraat Bankası şubelerine gelerek işlem yapabilirler.