Astroloji

16-22 Ekim haftalık burçlar: Bu hafta gökyüzü bizden yana

16-22 Ekim 2023 haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 16-22 Ekim haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu 16-22 Ekim haftası burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek?  İşte 16-22 Ekim haftası 2023 burç yorumlarınız…

16 Ekim haftası gökyüzü bizden yana. Yalnız olanların kapısını aşk çalıyor. İş ve kariyerle ilgili şanslar açılıyor. Ama bir yandan da kıskançlıklar, güç savaşları yüzünden sıkıntılar yaşama ihtimalimiz var. Bu hafta harika ve zorlayıcı etkiler bir arada. Bir taraftan Güneş ve Plüton etkileşimiyle kimliğimizin baskın tarafları ortaya çıkarken diğer yandan Venüs ve Jüpiter etkileşimi aşk konusunda harika etkiler yaratacak.  Hafta başında terapi almak, ruhsal açıdan iyi gelecek bilgileri araştırmak, bize acı veren eski düşünceleri değiştirip dönüştürmek için uygun bir zaman. Yeni fikirlerle tanışabilir, yeni bakış açıları elde edebiliriz. Güzelliklerle dolu bir hafta olsun…

Koç ve Yükselen Koçlar

Bu hafta, kariyerinizde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir veya terfi alabilirsiniz. Ayrıca, finansal durumunuzu iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirebilir ve yatırımlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizde denge ve uyum sağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Partnerinizle ortak kararlar alabilir ve birlikte hareket edebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Bu hafta, finansal konulara odaklanabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirebilir ve yatırımlar yapabilirsiniz. Ayrıca, ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Partnerinizle daha fazla vakit geçirebilir ve birbirinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. Yalnızsanız hayatınıza flört edebileceğiniz birini çekebilirsiniz. Bu hafta sizler için mutluluk haftası, maddi olarak da… Sosyalleşmenin tam sırası.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta, iletişim ve bilgi alışverişi için iyi bir zaman. Yeni insanlarla tanışabilir ve farklı kültürleri keşfedebilirsiniz. Ayrıca, yaratıcılığınızı ifade edebilirsiniz. Yeni bir projeye başlayabilir veya yeni bir hobiye yönelebilirsiniz. Özel hayatınızda da sizi yoran iniş çıkışlara son vermek için harekete geçeceksiniz. Partnerinizle romantik bir seyahate çıkabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Bu hafta, duygusal açıdan hassas bir dönem olabilir. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca, ilişkilerinizde güven sorunları yaşayabilirsiniz. Partnerinize karşı daha açık ve dürüst olmanızda fayda var. Arkadaşlarınızla bir seyahat organize edebilir, para kazanabileceğiniz fikirler geliştirebilirsiniz. Ya da arkadaş çevrenizden biri size açılabilir. Bu hafta her türlü yardıma koşabilir, yardım umduğunuz her konuda destek bulabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Bu hafta, yaratıcılık ve kişisel ifade için iyi bir zaman. Yeni projelere başlayabilir ve kendinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Ayrıca, ilişkilerinizde romantizm yaşayabilirsiniz. Partnerinizle birlikte yeni şeyler denemekten çekinmeyin. Para ve kariyerle ilgili fırsatlar var. İşleri büyütmek için harika bir hafta. İş konusunda terfi, yeni iş teklifleri mümkün. Ayrıca evlenme teklif etmek, evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak içinde çok uygun bir hafta.

Başak ve Yükselen Başaklar

Bu hafta, iş ve kariyer hayatınızda yoğun bir dönem olabilir. Sorumluluklarınızın artması sizi strese sokabilir. Ayrıca, sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Dinlenmeye ve kendinizi iyileştirmeye zaman ayırın. Kendinizi mutlu etmek için fırsatların olacağı bir hafta. Farklı kültürden biriyle flört edebilir, çıkacağınız bir seyahatte birileriyle tanışabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Bu hafta, ilişkilerinizde uyum ve dengeyi artırabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca, aşk hayatınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle birlikte romantik bir tatil planlayabilirsiniz.  İlişkilerde olası sorunları halletmek için de ideal zamanlar. Minik operasyonlar ve ameliyatlar için uygundur, yaralar çabuk kapanır, çabuk iyileşilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Bu hafta, iç dünyanıza odaklanabilirsiniz. Kendinizi keşfetmek için zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca, bilinçaltınızın mesajlarını anlamaya çalışabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda pireyi deve yapmayın, sorunları sakin bir şekilde ele alın. Arkadaşlarınız biriyle aranızı yapabilir ya da biri size ilanı aşk edebilir. Partnerinizle aranız bozuksa düzeltmek için uygun bir hafta.

Yay ve Yükselen Yaylar

Bu hafta, seyahat ve yeni deneyimler için iyi bir zaman. Farklı kültürleri keşfedebilir ve farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Ayrıca, eğitim ve öğretim konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arıyorsanız yeni bir iş şansı olabilir. Yalnızsanız iş vasıtasıyla tanışacağınız biriyle özel anlamda görüşmeye başlayabilirsiniz. Tensel zevklere düşkünlük artabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Bu hafta, iş ve kariyer hayatınızda disiplinli bir şekilde çalışabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çaba gösterebilirsiniz. Ayrıca, finansal durumunuzu iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz. Otorite figürleriyle ilişkilerde fevrilikten uzak durmakta yarar var. Aşk konularında şanslı bir hafta. Eskiden görüştüğünüz biriyle yeniden bir ilişki denemeye karar verebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar

Bu hafta, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve farklı gruplara katılabilirsiniz. Ayrıca, hobilerinize ve ilgi alanlarınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bir kursa veya seminerlere katılabilirsiniz.  Fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Paranızı çoğaltacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Kredi araştırmalarına girebilir, iş kurabilir, iş büyütebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar

Bu hafta, hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ifade edebilir ve kendinizi geliştirmek için çaba gösterebilirsiniz. Ayrıca, ilişkilerinizde romantizm yaşayabilirsiniz. Partnerinizle birlikte yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Yalnız olanların kapısını aşk her an çalabilir ya da eski defterler yeniden açılabilir. İlişkiler açısından şanslı bir hafta. Ortaklı bir iş yapıyorsanız, iş hacminizi büyütebilirsiniz.