Ege Haberleriİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bugün 07:00 itibari ile randevu almaya başlıyor

İzmir’in en büyük dev şehir hastanesi için resmen start verildi. Bugün randevular alınmaya başlıyor.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bugün 07:00 itibari ile randevu almaya başlıyor- 5 Milyondan fazla nüfusu ile milyonlara ev sahipliği yapan Türkiye’nin en kalabalık ilk 3 büyükşehri arasında yer alan İzmir için beklenen an geldi. Yıllardır yapımı için tamamlanmayı bekleyen İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi bugün mesaiye başlıyor.

BAKAN KOCA SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’nin bugün (16 Ekim) itibari ile hasta kabulüne başladığını belirtti. İşte Bakan Koca’nın açıklamaları:

İZMİR ŞEHİR HASTANESİ, yarın hasta kabulüne başlıyor. 2.060 yataklı İzmir Şehir Hastanesi, ileri tıp teknolojilerine ve gelişmiş olanaklara sahip. Toplam kapalı alanı 628.015 metrekare. Hayata hayat katan sağlık devriminin ürünü olan hastanemizin 337 Polikliniği, 54 Ameliyathanesi, 374 Yoğun Bakım Yatağı, 30 Diyaliz Yatağı bulunuyor. İzmir Şehir Hastanesi, Genel Hastane ile birlikte Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Kalp Damar ve Kardiyoloji Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi, Adli Psikiyatri Hastanesi, Kemik İliği Merkezi, Organ Nakli Merkezi, İnme Merkezi, Uyku Merkezi ve Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezini içeriyor. Yarın, İzmir için sağlıkta yeni bir gün olacak. İzmir Şehir Hastanesi HAYIRLI OLSUN.

Bakan Koca’nın açıklamaları İzmir Valiliği tarafından da paylaşılarak İzmirlilere aktarıldı. Bugün mesai saatleri itibari ile görevine başlayan dev şehir hastanesinde tedavi olmak isteyen hastalar için randevu sistemi başladı. Milyonlarca İzmirliye hizmet verecek hastaneden randevu almak isteyenler MHRS üzerinden ya da hastaneye giderek kayıt olabilirler.