Denizli HaberleriGündem

Denizli’de kan donduran olay: Ölü ve ağır yaralı var!

Denizli’de korkunç bir cinayet olayı yaşandı. Bir kişi, kahvehanede oturan bacanağını öldürüp, onun akrabasını da ağır yaraladı. Olayın ardından kaçan şahıs, Sivas’ta yakalandı. Öte yandan ağır yaralı olarak tedavi altında alınan kişinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Denizli’nin Honaz ilçesinde Yeni Mahalle Atatürk Caddesi üzerindeki bir kahvehanede meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Abdulcabbar Aldırma ve akrabası Galip Aldırma kahvehanede oturdukları sırada, yanlarına gelen ve aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan Fırat Ç. ile tartışma çıktı.

Bunun üzerine Fırat Ç., tabancasını çıkarıp, Abdulcabbar Aldırma ile Galip Aldırma’ya peş peşe ateş etti. Abdulcabbar Aldırma sırtından, Galip Aldırma ise başı ve sırtına isabet eden kurşunlarla yaralanırken, kahvehanedeki diğer müşteriler panik ve korku içerisinde kaçıştı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından Galip Aldırma, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Abdulcabbar Aldırma’nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

SİVAS’TA YAKALANDI

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, şüpheli Fırat Ç.’nin çaldığı bir aracın plakasını kendi aracına takarak Sivas’a gittiğini tespit etti. Bunun üzerine Sivas polisiyle irtibata geçildi. Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüpheliyi içinde bulunduğu hafif ticari aracı il merkezinde durdurup, yakaladı. Gözaltına alınan Fırat Ç.’nin sorgulanmak üzere Denizli’ye getirileceği bildirildi.

Fırat Ç.’nin bacanağı Galip Aldırma’yı eşinden boşanmasından sorumlu tutuğu için öldürdüğü iddia edildi.