Afyonkarahisar haberleri

Afyonkarahisar’da yasak aşk cinayeti! Yaptıkları kan dondurdu

Afyonkarahisar’da, eşinin ilişkisi olduğunu iddia ettiği Ali Aydın’ı (30) sopayla öldüren ve ardından cenazesini araziye gömen R.D. (40) tutuklandı. Ayrıca, otomobilini yaktığı tespit edildi.

Olay, Afyonkarahisar merkeze bağlı Anıtkaya köyünde meydana geldi. Jandarma ekipleri, şarampolde yanmış halde buldukları bir otomobili inceledi. Plaka ve ruhsat bilgileri sayesinde aracın sahibinin Ali Aydın olduğunu tespit etti.

16 Ekim’den bu yana haber alınamayan Ali Aydın’ı bulmak için çalışmalar başlatıldı. JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) dedektifleri, Ali Aydın’ın son olarak M.D. (40) adlı bir kadının evinde görüldüğünü tespit etti. M.D. ve eşi R.D.’nin ifadelerine başvuruldu.

Cesedi gömüp arabasını yaktı

Sorgulama sonucunda, Ali Aydın’ın M.D. ile ilişkisi olduğu iddia edilen bir ziyaret sırasında R.D. ile aralarında bir tartışma çıktığı belirlendi. Bu tartışmanın ardından R.D., Ali Aydın’ı sopayla öldürdü ve cenazesini Anıtkaya köyü yakınlarındaki araziye gömdü. Ayrıca, R.D. otomobilini yaktı.

R.D., ifadesinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Ekipler, R.D.’nin yardımıyla Ali Aydın’ın cesedini buldu. Ali Aydın’ın cenazesi otopsinin ardından Fethibey beldesinde defnedildi. R.D. ise tutuklandı.