İzmir HaberleriYerel Haberler

Buca Güçbirliği Platformu Buca’nın sorunlarına odaklandı

İzmir’in en kalabalık ilçelerinden Buca’nın sorunlarının çözümü için çalışmalar yapan Buca Güçbirliği Platformu, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer ile bir araya geldi. Buca Güçbirliği Platformu Başkanı Ahmet Selik ve Buca Kaymakamı Tuncer, ilçedeki trafik başta olmak üzere; yol, imar ve belediyecilik hizmetleriyle ilgili sorunlar hakkında istişare etti. Öte yandan gündeme dair birçok konunun da konuşulduğu ziyarette Buca Güçbirliği Platformu Başkanı Ahmet Selik, Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekti. İsrail’in Filistin’e yaptığı zulmün kabul edilemez olduğunu ve daima mazlumların yanında olduklarını belirten Selik, “Bu zulme dur demek için, devletimizin çizdiği yol haritasında ilerleyecek, bu insanlık ayıbın bir an evvel sona ermesi için üzerimize düşeni yapacağız. Yaşananları lanetle kınıyoruz” dedi.

Başkan Selik’ten Tuncer’e teşekkür

Kuruldukları günden bugüne Buca için çalıştıklarını ve ürettiklerini belirten Başkan Selik, “Her alanda bunu yetkililerle paylaşmaya ve ilçemizin daha güzel yarınları için inisiyatif almaya devam edeceğiz. Bugün Sayın Kaymakamımız Mahmut Nedim Tunçer’e gösterdiği yakın ilgi ve alaka için Buca Güçbirliği Platformu ve katılımcılar adına şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Kimler katıldı?

Buca Güçbirliği Platformu’nun Buca Kaymakamı Tuncer’e yaptığı ziyarette; Yeniden Refah Partisi Buca İlçe Başkanı Nurettin Yakut, BBP Partisi Buca İlçe Başkanı Mehmet Turan, Hüdapar Buca İlçe Başkanı Recep Sani ve bir önceki dönem Ak Parti Buca Meclis Üyeleri Şehmus Gündoğdu, A. Celil Laçin ve Mustafa Yiğit’in yanı sıra iş insanları Sebahattin Gündoğdu, Celal Selik ve Mehmet Yeşil de yer aldı.