Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İZUM, İzmir’de yola çıkacakları uyardı! Naldöken, Özkanlar, Konak ve bu bölgelere dikkat

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Ulaşım Merkezi (İZUM) bugüne ait trafik yoğunluk raporunu yayımladı.

İZUM, İzmir’de yola çıkacakları uyardı! Naldöken, Özkanlar, Konak ve bu bölgelere dikkat- Türkiye’de 5 milyondan fazla vatandaşın bir arada yaşadığı ve ülkenin en kalabalık ilk 3 Büyükşehri arasında yerini alan metropolleşen ve sanayileşen İzmir için trafik sıkıntısı her geçen gün artarak devam ediyor. İZUM her sabah yola çıkacak, işe gidecek ya da dışarı araçları ile gidecek olan herkese yaşanan trafik yoğunluğunu bölge bölge duyuruyor.

SOSYAL MEDYADAN RAPOR YAYIMLANDI

Bugün 20 Ekim Cuma günü haftanın son mesai saati içerisinde işe gidecek ya da dışarı araç ile çıkacaklar için İZUM’dan saat 09:15 itibari ile güncel trafik yoğunluk raporu yayımlandı. Rapora göre trafiğin en yoğun, az yoğun ve trafiğin yoğun olmadığı bölgeler işaretlendi. İşte o paylaşım:

Musttafa Kemal Sahil Bulvarı Marina Kavşağı ile Konak Pier arası Trafik yoğunluğunun bulunmadığı ve akıcı trafik  olduğu belirtildi. Yeşildere ve Akçay Caddesi mevkinde ise Hilal Köprü ile Dgm Köprü arası yoğun trafik olduğu ancak Dgm ile Zafer Payzın arasında az yoğun trafik olduğu görülüyor.
Anadolu Caddesi Konak İstikameti ilave Şerit uygulaması Naldöken Köprü ile Adnan Kahveci Köprü arası aşırı yoğun trafik olurken Adnan Kahveci köprü ile Zafer Payzın arası az youn trafik olduğu belirtiliyor.
Son olarak Ankara Caddesi mevkinde Özkanlar yol ayrımı ile Meles arasında da aşırı yoğun trafiğe karşı vatandaşların tedbirli olmaları gerekiyor.

Olası bir trafik kazası sonucu can ve mal kaybına sebep olmamak adına vatandaşların yukarıda belirtilen güzergahları kullanmaları halinde dikkatli olmaları hususunda uyarı yapıldı.