Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir Valiliği sosyal medyadan duyuru yaptı! İzmirliler dikkat bugün saat 11:00’da başladı

İzmir İl Valiliği bugün gerçekleşen etkinlik ile ilgili olarak İzmirlilere sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

İzmir Valiliği sosyal medyadan duyuru yaptı! İzmirliler dikkat bugün saat 11:00’da başladı- Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılı kapsamında gerçekeleşecek olan 100’üncü yıl bisiklet turu etkinliği ile ilgili olarak İzmir İl Valiliği’nden İzmirlilere davet geldi. Paylaşım sosyal medyadan tüm İzmir için yapıldı.

İZMİR VALİSİ DR. SÜLEYMAN ELBAN İMZALI AÇIKLAMA

İzmir Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden İzmir İl Valisi Dr. Süleymen Elban adına bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

❝ Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, spor, sağlık ve sürdürülebilirlik teması ile Bostanlı Demokrasi Meydanı’ndan Konak Cumhuriyet Meydanı’na, hemşehrilerimiz ile gerçekleştireceğimiz 100. Yıl Cumhuriyet Sürüşü’ne tüm İzmirliler davetlidir. ❞ Dr. Süleyman Elban İzmir Valisi

21 Ekim Cumartesi Bugün saat 11:00’da başlayan etkinlik için başlangıç noktası Bostanlı Demokrasi Meydanı olarak belirtilirken turun varış noktası ise Konak Cumhuriyet Meydanı oldu. Etkinliğe katılmak ve dahil olmak isteyen tüm vatandaşlar için trafik ve yol kurallarına dikkat etmeleri hususunda da uyarı yapıldı. Etkinlik an itibari ile yarım saat süre ile başladı. Milyonlarca İzmirli için kapıları açılan etkinliğe herkes başvuru yapabilir ve katılım sağlayabilirler.