Ekonomi

Ziraat Bankası’ndan emeklilere 15.000 TL Maaş+Promosyon ödemesi

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası’ndan emeklilere 15.000 TL’lik dev ödeme müjdesi geldi.

Ziraat Bankası’ndan emeklilere 15.000 TL Maaş+Promosyon ödemesi- Milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyon müjdesi Ziraat Bankası’ndan geldi. Kamu Bankası Ziraat Bankası tarafından emeklilere binlerce liralık nakit ödeme yapılacak.

SSK’LI VE BAĞKUR’LULARA YAPILACAK

Türkiye’deki SSK’lı ve Bağkur’lu tüm emeklileri kapsayan emekli promosyon güncellemesi Ziraat Bankası’ndan yapıldı. Bankadan yapılan duyuruya göre emekli maaş oranlarına göre promosyon  tutarları tek tek açıklandı. İşte güncel maaşlara göre promosyon tutarları:

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere ödeme yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞART VE KOŞULLARI

5 Bin TL’lik maksimum promosyon tutarı bulunan bankada 10 Bin TL’lik maaş alan biri için toplam tek seferde maaş + promosyon ile 15 Bin TL’lik ödeme yapılacak. Bu promosyonlardan faydalanmak isteyen vatandaşların en yakın Ziraat Bankası şubelerine gelerek işlem yapmaları ve 3 yıl süre ile emekli maaşlarını Ziraat Bankası’ndan alacaklarını taahhüt etmeleri gerekiyor. Taahhüt işlemlerini gerçekleştiren ve ilk kez bankaya maaş taşıyanlar bu haktan yararlanabilecekler.

Hemen işlem yapmak için Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayabilir, web adreslerini ziyaret edebilir ya da en yakın Ziraat Bankası şubelerini ziyaret edebilirsiniz.