Gündem

Koç Holding’den “ÇOK” anlamlı bir jest

Koç Holding, geçici bir süre için marka adını ve logosunu “Çok” olarak değiştirerek, Cumhuriyet’e ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygı ve minnetini ifade ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 97 yılına şahitlik eden ve ülkemizin ekonomik ve toplumsal gelişimine büyük katkı sağlayan Koç Holding, 29 Ekim haftasında “Çok” temalı özel bir iletişim kampanyası başlattı. Koç Holding, Cumhuriyeti kutlamanın en güzel yolunun çalışmak, üretmek, hayal etmek ve en iyisini başarmak olduğuna inanıyor ve yayınladığı filmle “Çok Yaşa Cumhuriyet!” diyor.

Tüm iştirakleri ‘ÇOK’ logosunu kullanıyor

Bu iletişim kapsamında, Koç Topluluğu’nun tüm iştirakleri ve markaları da “Çok” logosunu kullanıyor. Kutlama iletişimi için hazırlanan film, 6 gün boyunca çekildi ve yaklaşık 2 bin oyuncu kamera karşısına geçti. Film, yönetmen Fatih Kızılgök tarafından çekildi ve yapım şirketi Kala Film, yaratıcı ajansı ise Tribal Worldwide İstanbul oldu.

Cumhuriyet coşkusunu 81 ile taşıyor

Koç Holding ve Topluluk Şirketlerinin 2006 yılından bu yana süregelen 10 Kasım Atatürk’ü Anma İletişimi, 100. Yıl özelindeki iletişim çalışması ile çağdaş, laik, demokratik Cumhuriyetimizin önemli değerlerini vurguluyor. Filmin mesajları ve görsel dünyasında, özgürlük, hayal gücü ve adalet vurguları birleştirici ve kapsayıcı bir üslupla yer alıyor, Cumhuriyetin bu değerlerin mümkün olmasına olanak sağladığı önemli bir vurgu olarak öne çıkıyor.

Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihinde hatırlanacak ve kutlanacak birçok önemli olay bulunuyor ve Koç Holding, TV, dijital, radyo, sinema ve açık hava gibi farklı iletişim kanallarını kapsayan bütünlüklü bir iletişim kampanyası ile Cumhuriyet coşkusunu 81 ile taşıyor. Ayrıca, “Cumhuriyet’in 100 Değeri” projesiyle 100 gün boyunca her gün bir Cumhuriyet değerini gündeme taşımayı sürdürerek, Cumhuriyetin 100 yıllık tarihini ve kazanımlarını en iyi şekilde yansıtmayı amaçlıyor. Bu proje ile Koç Holding, “Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihinde hatırlanacak, kutlanacak ÇOK şey var” mesajını ön plana çıkarıyor.

Koç Holding’in 29 Ekim filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=akEr1sytYbY