Ekonomi

Akbank Kart sahiplerine 2.500 TL para iadesi! 31 Ekim’e kadar işlem yapan herkese verilecek

Akbank kartı bulunan milyonlara müjde. 2500 TL’ye kadar geri ödeme imkanı sağlanıyor. Son tarih 31 Ekim.

Akbank Kart sahiplerine 2.500 TL para iadesi! 31 Ekim’e kadar işlem yapan herkese verilecek- Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz sebebi ile Kredi kartı kullanımı da gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Ancak Akbanklı olup ta hala Axess Kartı bulunmayanlar Axess kartları sayesinde başvuru yaparak 2500 TL’lik geri iade alacaklar. İşte detaylar…

HER ALIŞVERİŞE 500 TL GERİ ÖDEME

Türkiye’de milyonlarca liralık dev ekonomi hacmi ile hizmet veren Akbank tarafından kart sahiplerine Axess’li olmaları halinde her alışverişlerine özel indirimli uygulamaya başladıklarını açıklandı. Akbank’tan yapılan açıklamada, “31 Ekim’e kadar Axess’e başvur, Juzdan’dan kampanyaya katıl, Market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde her 1500 TL ve üzeri alışverişlerinde 500 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan chip para kazan” denildi.

SMS yolu ile de benzer bir açıklama yapılarak işlemleri hızlandırmak adına Akbanklılara gönderilen SMS’i yanıtlamaları istendi. SMS’te ise şu ifadeler yer aldı:

Değerli Akbanklı, Axess’e ilk kez başvurup Juzdan’dan kampanyaya katılarak yapacağınız market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 500 TL, toplam 2.500 TL’ye varan chip-para kazanabilirsiniz. Üstelik ilk yıl kartınız ücretsiz. Hemen başvurup kazanmaya başlamak için ‘AXESS’ boşluk ‘TCKN’ yazıp 5990’a gönder! Detaylı bilgi için: https://www.axess.com.tr/hn49 Ücretsiz SMS almak istemiyorsaniz ‘smsistemiyorum’ yazıp 8885’e gonderebilirsiniz. Iyi günler dileriz.

KAMPANYA ŞART VE KOŞULLARI

Bankanın resmi web sitesinde kampanyanın içerikleri tek tek açıklandı. İşte madde madde kampanyaya ait detaylı bilgiler:

  • Kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 01.10.2023 –31.10.2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 31.10.2023’e kadar kartı onaylanan Akbanklılar katılabilir.
  • Başvurusu onaylanan Akbanklılar, 31.10.2023’e kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılabilir; 15.11.2023 tarihine kadar yapacakları market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 500 TL, toplam 2.500 TL’ye varan chip-para kazanabilirler.
  • Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamanız gerektiğini bilmenizi isteriz. Kampanya, profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında göründükten sonra katılım sağlayabilirsiniz.
  • SMS ile kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce bankamızın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numaranızdan “ODUL” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmanız gerektiğini bildirmek isteriz. Kampanyaya, belirtilen kısa mesaj bankamızın sistemine ulaştıktan ve bankamızca size “kayıt oldunuz” bilgisi iletildikten sonra katılım sağlamış olacaksınız. Katılım için gönderilen SMS’lerin, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirildiğini bilmenizi isteriz.
  • Kuyum, sigorta, bes, vergi harcamaları ile nakit ve nakde yönelik işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya kazanımı aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 1.500 TL’lik harcama için geçerlidir.
  • Free, ticari kartlar, ek kart, öğrenci kart ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamı dışındadır.
  • Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.
  • Başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini seçerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilir; kartınızı adresinize ulaşmadan, internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz.
  • Kampanya bireysel bazda gerçekleştirilecektir.
  • Akbanklılar kampanya boyunca toplam 2.500 TL’ye varan chip-paraya ek olarak, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanabilir.
  • Kampanyadan kazandığınız chip-para, söz konusu işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kartınıza yüklenecektir.
  • İptal edilen işlemlerde, chip-para kazanımlarının da iptal edileceğini bildirmek isteriz.
  • Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Hemen işlem yapmak isteyenler için son 5 gün kaldı. 31 Ekim’de kampanya son bulacak.