GündemManisa Haberleri

Manisa’da otomobil şarampole devrildi: Yola dökülen mıcır kazaya neden oldu!

Manisa’da trafik kazası meydana geldi. Mıcır nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kayarak şarampole devrildi. Meydana gelen kaza sonucunda otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Irlamaz Mahallesi yolu üzerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, Hüseyin G. idaresindeki 45 AEK 385 plakalı otomobil, Turgutlu Selvitepe Mahallesi yakınlarında iddiaya göre yola dökülen mıcır sebebiyle virajı alırken kayarak şarampole devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kaza sonucunda Hüseyin G. ve araçta yolcu olarak bulunan yengesi Emine G. ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

‘HER GÜN BİR KAZA TEHLİKESİ VAR’

Kazayı duyup olay yerine gelen yaralının akrabaları, Irlamaz yolunda yapılan çalışmalarda yola dökülen ve temizlenmeyen mıcırların kazaya davetiye çıkardığını belirterek, “Bu kaza mıcır yüzünden oldu, biz bu yolu devamlı kullanıyoruz, bir an önce bu mıcır bu yoldan temizlenmeli neredeyse her gün bir kaza tehlikesi atlatıyoruz” dedi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.