Depremler

Bugün tamı tamına 45 FARKLI DEPREM ülke topraklarında yaşandı! Kandilli tek tek açıkladı

6 Şubat deprem faciasından bu yana Türkiye her yeni güne yeni bir deprem haberi ile uyanıyor. Bugün tamı tamına 45 deprem kaydedildi.

Bugün tamı tamına 45 FARKLI DEPREM ülke topraklarında yaşandı! Kandilli tek tek açıkladı- Kandilli Rasathanesi bugün 26 Ekim Perşembe gününe ait bir çok art arda gelen depremleri tek tek sıraladı. Bugüne ilişkin açıklanan güncel deprem verilerinde toplamda 45 farklı deprem olduğu ortaya çıktı.

4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Kandilli Rasathanesi resmi web adresi üzerinden yaşanan depremleri tek tek açıklarken en yüksek büyüklükteki depremin ise 4.2 büyüklüğünde olduğu ortaya çıktı. Bugün Girit Adası Akdeniz’de 4.2 büyüklüğünde saat 10:24’te deprem yaşandı. İşte Kandilli’nin bugünkü deprem verilerine ilişkin detaylı verileri:

Özellikle binlerce vatandaşa mezar olan 6 Şubat faciasının merkez üssü Kahramanmaraş’ta bugün bir çok farklı deprem meydana gelirken, Gaziantep, Adana, Malatya gibi deprem illerinde de peş peşe artçılar yaşandı. Bununla birlikte Türkiye’nin Ege ve Akdeniz bölgelerinde de farklı saat dilimlerinde depremler yaşandı. İzmir’de bugün ilk kaydedilen artçı deprem Ödemiş Şirinköy’de 1.4 olarak kaydedildi.

Son depremlere ait tüm detayları öğrenmek ve ilçenizde ya da ilinizde güncel deprem meydana gelip gelmediğini bilmek istiyorsanız Kandilli Rasathanesi’nin resmi web adresini ziyaret ederek son depremler sekmesinden tüm verilere ulaşabilirsiniz.