Eğitim

ÖSYM’den duyuru! Bugün başladı 7 gün sonra sona erecek

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından bugün başlayan başvurulara ilişkin duyuru yapıldı.

ÖSYM’den duyuru! Bugün başladı 7 gün sonra sona erecek- ÖSYM bugün resmi web sitesi ve sosyal medya hesabı üzerinden sınav başvurularına ilişkin olarak duyuru yaptı. Yapılan duyuruda 7 günlük süre verildiği belirtildi. İşte ÖSYM’nin sınav takvimine ilişkin duyurusu…

10 ARALIK’TAKİ SINAV İÇİN SON 7 GÜN

ÖSYM’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2023 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2023-İSG/2), 10 Aralık 2023 tarihinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 26 Ekim-2 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.
Adaylar, başvurularını 26 Ekim 2023 tarihinde saat 10.30’dan itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla yapabilecekleri gibi ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan da yapabilecektir.

Sınava ilişkin klavuzu incelemek isteyen vatandaşların ÖSYM’nin resmi web adresini ziyaret etmeleri gerekiyor. Son 7 gün kalan başvuruların kaçırılması halinde adaylar sınava giriş yapamayacaklar. 2 Kasım 2023’te son bulacak başvurular için hemen işlem yapmak isteyenlerin ÖSYM üzerinden işlem yapmaları gerekiyor. Detaylı bilgi için web adresi ziyaret edilebilir ya da 4446796 no.lu telefon hattı aranarak ÖSYM’ye ulaşılabilir.