Genelİzmir Haberleri

Buca Güçbirliği Platformundan Vali Yardımcısı Tunç’a ziyaret

Buca Güçbirliği Platformu Başkanı Ahmet Selik ve platform üyesi iş insanları Kayseri Vali Yardımcılığı görevinin ardından İzmir’e atanan Tunç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında kentin sorunlarının da konuşulduğu toplantıda Platform Başkanı Ahmet Selik, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç’un görev yaptığı Karabağlar ve Buca’ya iz bıraktığını söyledi. Selik, “Sayın Valimiz kentliyle olan sıcak ve samimi ilişkileri, sorun çözmede gösterdiği üstün gayreti ile başta görev yaptığı Karabağlar ve Buca olmak üzere İzmir’e iz bırakan bir mülki amir olmuştur. Kendisinin Vali Yardımcısı olarak yeniden İzmir’de olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” diye konuştu.

Kendisini 14 iş insanı ile ziyaret eden Buca Güçbirliği Platformuna teşekkür eden Vali Yardımcısı Tunç da, platformun Buca’da oluşturduğu sinerjiden övgü ile söz etti. Buca Güçbirliği Platformunu uzun zamandır tanıdığını ifade eden Tunç, “Çok güzel bir birliktelik gösteriyorsunuz. Sizleri her platformda, her sorunda bir arada görüyorum. Keşke tüm ilçelerimizde böyle platformlar kurulabilse… Çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum” dedi.

Kimler katıldı?

Buca Güçbirliği Platformu olarak İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç’a yapılan ziyarete Başkan Ahmet Selik’in yanı sıra; İzmir Seydişehirliler Dernek Başkanı Ramazan Türkcan, Ege Muşlular Dernek Başkanı Muhittin Kaya, Ege Kars Sarıkamışlılar Dernek Başkanı Kemal Bayandur, Ege Erzurum Hınıslılar Dernek Başkanı Faik Kırdağ, Betoncum.com Yönetim Kurulu Başkanı Erol İlci, Comex Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Acar, Yunus Emre İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Armağan, Ticaret Odası Komite Üyesi Mizbah Yılmaz, Buca Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Mustafa Yiğit, Sebahattin Gündoğdu, Mehmet Yeşil ,Cezmi Kar, Mehti Yanık katıldı.