Aydın Haberleri

Buharkent’te şüpheli kadın ölümü: Nuriye’nin cenazesi köprüde bulundu

Aydın’ın Buharkent ilçesinin kırsal Menderes Mahallesi’nde yaşanan şüpheli bir kadın ölümü, Nuriye Öztürk’ün (30) kaybolmasının ardından bugün sabah Menderes Köprüsü’nde ölü bulunmasıyla gündeme geldi.

Menderes Mahallesi’nde ikamet eden, evli ve 2 çocuk annesi Nuriye Öztürk, dün akşam saatlerinde ilçe merkezine işi olduğunu belirterek evden ayrıldı. Ancak, saatler ilerledikçe eve dönmeyen ve haber alınamayan Öztürk’ün yakınları, durumu polise bildirdi. Nuriye Öztürk’ün aranması sürerken, bu sabah saat 08.00 civarında köprüde hareketsiz yatan bir kadını fark eden vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yapılan kontrollerde, kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Jandarma ekipleri, ölen kadının kayıp olarak aranan Nuriye Öztürk olduğunu belirledi.

Herhangi bir ize rastlanmadı

Nuriye Öztürk’ün vücudunda herhangi bir kesici veya delici alet yarasına rastlanmazken, cenazesi savcının olay yeri incelemesinin ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Kurumu’na gönderildi. Nuriye Öztürk’ün ölümü, ailesi ve yakınlarını büyük bir üzüntüye boğdu.